مطالب پر بازدید
طرز تهیه جغور بغور به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه جغور بغور به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه جغور بغور جغور بغور که با نام جغول بغول هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه آش آلو ساده به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش آلو ساده به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش آلو آش آلو یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در هر شهری با یک رسپی …

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری طرز تهیه پنکیک سیب زمینی کره ای طرز تهیه افطاری با سیب زمینی

پنکیک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرلندی است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم پنکیک سیب زمینی
سیب زمینی۳ عدد متوسط
آرد۱۱۵ گرم
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پنکیک سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به خوبی می شوییم، سپس آنرا به صورت مکعبی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی های خرد شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پخته و نرم شوند.

مرحله سوم

پس از گذشت این مدت، زمانی که سیب زمینی ها کاملا نرم و پخته شدند قابلمه را از روی حرارت برداشته و آنها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. حالا سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه سیب زمینی ها را با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا پوره شوند، سپس کره را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کره با دمای پوره سیب زمینی ذوب شده و به خورد آنها برود. حالا آرد را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. لازم به ذکر است بدانید مقدار آرد بستگی به جنس سیب زمینی افزایش یا کاهش پیدا می کند.

مرحله ششم

حالا روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس خمیر سیب زمینی را روی آن قرار می دهیم و آنرا به صورت دایره به قطر ۲۳ سانتی متر و ضخامت ۱ تا ۲ سانت متر باز می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن به خوبی گرم شود. در ادامه خمیر سیب زمینی را به صورت مثلثی برش می زنیم و برش ها را به آرامی درون تابه می چینیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم یک طرف پنکیک کاملا سرخ و طلایی شود، سپس برش ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها نیز کاملا سرخ و طلایی شود. در نهایت پنکیک سیب زمینی را به همراه نان، خیارشور و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.