مطالب پر بازدید
طرز تهیه کباب کوبیده توری ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کباب کوبیده توری ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کباب کوبیده توری کباب کوبیده توری یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه خورش غوره مسما مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش غوره مسما مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش غوره مسما خورش غوره مسما یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، …

طرز تهیه سوپ برنج خامه ای

طرز تهیه سوپ برنج خامه ای, دستور پخت سوپ برنج خامه ای

سوپ برنج خامه ای یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و دلچسب است که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و به روش‌های مختلف و با مواد متنوع و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و یک پیش غذای شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ برنج خامه ای در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
برنج نیم دانه۱ پیمانه
آب۶ پیمانه
هویج۱ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
جعفری خرد شده۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۱ پاکت
سینه مرغنصف یک عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمز و آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ برنج خامه ای

مرحله ۱: خیساندن برنج

ابتدا برنج را از چند ساعت قبل در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و کمی هم نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس بخورد، برای پخت سوپ بهتر است از برنج نیم دانه استفاده کنید تا زودتر پخته شود.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیاز و هویج

سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی و ریز خرد کنید، به دلخواه خودتان می‌توانید پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و پیاز را در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید، بعد هویج را پوست بگیرید و بشورید و ریز و نگینی خرد کنید.

مرحله ۳: خرد کردن جعفری و سایر سبزیجات

هویج‌ها را هم می‌توانید با رنده ریز یا رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید، سپس مقداری جعفری را تمیز کنید و بشورید و بعد از این که خشک شدند، آن‌ها را ریز خرد و ساطوری کنید و در ظرفی بریزید، از سبزی‌های دیگر هم می‌توانید استفاده کنید.

مرحله ۴: پخت برنج با هویج، پیاز و جعفری

بعد برنج را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس هویج و پیازها را به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد جعفری خرد شده را روی مواد بریزید و هم بزنید، سپس کمی نمک و فلفل سیاه را هم ب مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن ادویه‌ها و سینه مرغ

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید کمی پودر فلفل قرمز و پودر آویشن هم روی مخلوط مواد بریزید و با هم ترکیب کنید، بعد سینه مرغ را که به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کرده‌اید تا زودتر بپزد به مخلوط مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش آید.

مرحله ۶: کم کردن حرارت و اضافه کردن مرغ

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید تا همه مواد با هم خوب بپزند و لعاب دار شوند، بعد از پخت مرغ، تکه‌های سینه مرغ را از مخلوط بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله ۷: پوره کردن سوپ و اضافه کردن خامه

سپس به وسیله گوشتکوب برقی و یا هر وسیله دیگری مخلوط سوپ را کاملا له و یکدست کنید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا سوپ خوب جا بیفتد، بعد یک پاکت خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ۸: تزئین و سرو سوپ برنج خامه‌ای

بعد از اضافه کردن خامه و یکدست شدن مخلوط سوپ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس سوپ برنج خامه‌ای را در یک ظرف مناسب بکشید و روی آن را با چند برگ نعناع و جعفری تازه و یک برش لیمو ترش تزئین کنید. در آخر سوپ برنج خامه‌ای را به عنوان یک پیش غذای مناسب و مقوی و یا یک میان وعده خوش طعم و لذیذ همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 آذر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.