طرز تهیه سوپ برنج خامه ای، پیش غذای متفاوت و شیک!
طرز تهیه سوپ برنج خامه ای
سوپ برنج خامه ای یکی از انواع سوپهای خوشمزه و دلچسب است که عطر و طعم فوقالعادهای دارد و به روشهای مختلف و با مواد متنوع و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و یک پیش غذای شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ برنج خامه ای در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
آب | ۶ پیمانه |
هویج | ۱ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۱ پاکت |
سینه مرغ | نصف یک عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ برنج خامه ای
مرحله ۱: خیساندن برنج
ابتدا برنج را از چند ساعت قبل در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و کمی هم نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس بخورد، برای پخت سوپ بهتر است از برنج نیم دانه استفاده کنید تا زودتر پخته شود.
مرحله ۲: آمادهسازی پیاز و هویج
سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی و ریز خرد کنید، به دلخواه خودتان میتوانید پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و پیاز را در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید، بعد هویج را پوست بگیرید و بشورید و ریز و نگینی خرد کنید.
مرحله ۳: خرد کردن جعفری و سایر سبزیجات
هویجها را هم میتوانید با رنده ریز یا رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید، سپس مقداری جعفری را تمیز کنید و بشورید و بعد از این که خشک شدند، آنها را ریز خرد و ساطوری کنید و در ظرفی بریزید، از سبزیهای دیگر هم میتوانید استفاده کنید.
مرحله ۴: پخت برنج با هویج، پیاز و جعفری
بعد برنج را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس هویج و پیازها را به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد جعفری خرد شده را روی مواد بریزید و هم بزنید، سپس کمی نمک و فلفل سیاه را هم ب مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن ادویهها و سینه مرغ
با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید کمی پودر فلفل قرمز و پودر آویشن هم روی مخلوط مواد بریزید و با هم ترکیب کنید، بعد سینه مرغ را که به تکههای کوچکتر تقسیم کردهاید تا زودتر بپزد به مخلوط مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش آید.
مرحله ۶: کم کردن حرارت و اضافه کردن مرغ
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید تا همه مواد با هم خوب بپزند و لعاب دار شوند، بعد از پخت مرغ، تکههای سینه مرغ را از مخلوط بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله ۷: پوره کردن سوپ و اضافه کردن خامه
سپس به وسیله گوشتکوب برقی و یا هر وسیله دیگری مخلوط سوپ را کاملا له و یکدست کنید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا سوپ خوب جا بیفتد، بعد یک پاکت خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ۸: تزئین و سرو سوپ برنج خامهای
بعد از اضافه کردن خامه و یکدست شدن مخلوط سوپ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس سوپ برنج خامهای را در یک ظرف مناسب بکشید و روی آن را با چند برگ نعناع و جعفری تازه و یک برش لیمو ترش تزئین کنید. در آخر سوپ برنج خامهای را به عنوان یک پیش غذای مناسب و مقوی و یا یک میان وعده خوش طعم و لذیذ همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
شاید دوست داشته باشید!
- منبع :
- fariba_ss