طرز تهیه جوجه کباب یونانی، به سبک رستورانی درستش کن!
طرز تهیه جوجه کباب یونانی
جوجه کباب یونانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ کشور یونان است که طعمی فوق العاده دارد این غذای پرطرفدار خیلی راحت درست میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است، جوجه یونانی را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه جوجه کباب یونانی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ مکعبی خرد شده | ۱ عدد |
ماست چکیده ترجیحا با طعم موسیر | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
زست لیمو ترش | نصف قاشق مربا خوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق چای خوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ریز خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز خلالی | ۱ عدد |
کره نرم یا ذوب شده | ۱ قاشق غذا خوری |
برنج زعفرانی | به مقدار لازم |
گوجه برای کباب کردن | به مقدار لازم |
نعناع و شوید و ریحان تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب یونانی
مرحله ۱: خرد کردن مرغها و اضافه کردن نمک به آنها
برای درست کردن جوجه کباب بهتر است که از شب قبل سینه مرغ و یا فیله مرغ را در اندازههای دلخواه به شکل مکعبی خرد کنید سپس برشهای مرغ را داخل یک ظرف بریزید، مقداری نمک به آنها اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا نمک به خورد آنها برود.
مرحله ۲: اضافه کردن پیاز خلالی به مرغها و قرار دادن در یخچال
سپس یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل خلالی خرد کنید پیاز خلالی شده را به مرغها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و طعم پیاز به خورد برشهای مرغ برود بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله ۳: جدا کردن پیازها از برشهای مرغ
بعد از این زمان ظرف را از یخچال بیرون بیاورید بهتر است که اگر زمان کافی دارید خلالهای پیاز را از مرغ جدا کنید علت این کار این است که اگر پیاز را از برشهای مرغ جدا نکنید مواد مرینیت به پیازها میچسبند پس بهتر است که پیازها را جدا کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن ماست چکیده به مرغها
در صورتی که وقت کافی برای جدا کردن پیازها نداشتید میتوانید پیازها را همراه بقیه مواد مرینیت همزمان با هم روی برشهای مرغ بریزید و مخلوط کنید بعد از آن که پیازها را جدا کردید مقداری ماست چکیده روی برشهای مرغ بریزید و مخلوط کنید.
مرحله ۵: رنده کردن سیر و اضافه کردن به مواد
بهتر است که از ماست چکیده موسیر استفاده کنید تا طعم بهتری به مرغها بدهد بعد از آن سیرها را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید، به مرغها اضافه کنید، هم بزنید تا عطر سیر در آنها پخش شود، در این حالت عطر سیر به خورد مواد میرود.
مرحله ۶: رنده کردن پوست لیمو ترش و اضافه کردن به مواد
سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید پوست سبز رنگ یا زرد رنگ آن را با رنده ریز رنده کنید در هنگام رنده کردن پوست لیمو ترش دقت کنید که به پوست سفید رنگ داخل آن نرسید چون باعث تلخ شدن مواد میشود و طعم جوجه را خراب میکند.
مرحله ۷: اصافه کردن آب لیمو ترش و نمک و فلفل
بعد از آن لیمو ترش را با یک چاقوی تیز از وسط برش دهید، نصف کنید، آب آن را بگیرید، بع آب لیمو را به مرغها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغها اضافه کنید، هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۸: اضافه کردن روغن زیتون و خامه به مرغها
حالا مقداری روغن زیتون به برشهای مرغ اضافه کنید، هم بزنید تا روغن زیتون به خورد برشهای مرغ برود و بافت آنها را نرمتر کند سپس مقداری خامه صبحانه روی مرغها بریزید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و مرغها به خامه آغشته شوند.
مرحله ۹: اصافه کردن سس مایونز و جعفری خرد شده به مواد
سپس مقداری سس مایونز را به ترکیب مواد اضافه کنید هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و طعم آنها با هم مخلوط شود بعد از آن مقداری جعفری را تمیز بشورید، در سبد بگذارید تا آب اضافی آنها برود، جعفریها را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله ۱۰: ذوب کردن کره
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا عطر جعفریها در مواد پخش شود، سپس مقداری کره را داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود بعد از آن کره ذوب شده را از روی حرارت بردارید تا در دمای محیط کمی خنک شود.
مرحله ۱۱: اضافه کردن کره به مواد مرینیت
سپس کره را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا طعم و عطر آن به خورد مرغها برود در آخر همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا طعم همه مواد با هم ترکیب شود سپس روی ظرف را بپوشانید، ظرف مرغهای مرینیت شده را در یخچال قرار دهید.
مرحله ۱۲: استراحت مرغها در یخچال
اجازه دهید تا جوجهها از شب تا صبح یا به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال بمانند و عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم ترکیب شود بعد از آن ظرف جوجهها را از یخچال بیرون بیاورید، روی آن را یردارید، جوجهها را هم بزنید، سپس به سیخ بکشید.
مرحله ۱۳: کباب کردن جوجهها
بعد از آن جوجهها را روی منقل کباب کنید در هنگام کباب کردن جوجهها سیخها را هر از گاهی بچرخانید تا همه قسمتهای جوجهها کباب شود و جوجهها در نهایت آبدار و پخته شوند، وقتی سطح جوجهها کمی نارنجی رنگ شد یعنی خوب پختهاند.
مرحله ۱۴: شستن و سیخ کردن گوجهها
با این روش مرینیت کردن جوجهها میتوانید برشهای مرغ را با سیخ چوبی داخل تابه قرار دهید و داخل تابه کباب کنید، بعد از آن تعدادی گوجه را که از قبل شستهاید از وسط برش بزنید و به سیخ بکشید یا گوجهها را به شکل درسته به سیخ بکشید.
مرحله ۱۵: ایجاد خراش روی گوجهها
یکی از نکاتی که برای کباب کردن گوجهها باید به آن دقت کنید این است که برای کباب کردن گوجهها روی هر دو طرف گوجهها چهار خراش به شکل بعلاوه و بعد ضربدر ایجاد کنید سپس گوجهها را روی منقل کباب کنید تا کاملاً مغز پخت و آبدار شود.
مرحله ۱۶: تزیین کردن جوجه کباب یونانی
بعد از آن جوجهها را داخل ظرف مناسب بریزید گوجههای کبابی را نیز در کنار آنها قرار دهید سپس با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، سپس برنج را هم که در هنگام کباب کردن جوجهها پختهاید داخل ظرف مناسب سرو بریزید.
مرحله ۱۷: تزیین کردن برنج و سرو جوجه کباب یونانی
بعد با مقداری زعفران دم کرده غلیظ برنج را تزئین کنید سپس جوجه یونانی را به عنوان یک غذای خوش طعم و مجلسی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با پلو زعفرانی، ته دیگ، انواع سالاد، ترشی، زیتون پرورده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- marjanyaghoubi