طرز تهیه چیز کیک لیمویی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک لیمویی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک لیمویی چیز کیک لیمویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های …

طرز تهیه دسر خرمالو

طرز تهیه دسر کرم خرمالو طرز تهیه دسر خرمالو با بستنی طرز تهیه دسر خرمالو با ژله طرز تهیه دسر خرمالو با نشاسته دسر خرمالو مجلسی طرز تهیه دسر خرمالو و انار شیک خرمالو دسر خرمالو با موز

دسر خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر خرمالو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۳ پیمانه
شکر۱ پیمانه
خامه صبحانه یا قنادی۴ قاشق غذاخوری
خرمالو۵ عدد
وانیل½ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۴ عدد
پودر ژلاتین۶ قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر خرمالو

مرحله اول

برای تهیه دسر خرمالو خوشمزه ابتدا خرمالو ها را می شوییم، سپس کلاهک بالای آنها را جدا می کنیم و از وسط با چاقو برش می زنیم. در ادامه با قاشق گوشت خرمالو را خارج می کنیم و درون مخلوط کن یا غذا ساز می ریزیم.

مرحله دوم

حالا خرمالو را مخلوط می کنیم تا حالت پوره پیدا کند. در ادامه پودر ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط می کنیم، سپس به روش بنماری هم می زنیم تا ذرات ژلاتین حل شود. در ادامه یک قابلمه کوچک و مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شیر را درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم شیر کاملا داغ شود. در همین حین یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ، شکر، خامه و وانیل را درون آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط تخم مرغ را هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شده و حالت کشدار پیدا کند. در ادامه پس از داغ شدن شیر، مایه تخم مرغ را به آرامی به شیر اضافه می کنیم، سپس تند تند هم می زنیم تا تخم مرغ لخته نشود.

مرحله پنجم

در این مرحله پوره خرمالو را به همراه ژلاتین حل شده به مخلوط شیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شود، سپس از روی حرارت بر می داریم. در ادامه اجازه می دهیم مایه دسر کاملا خنک شود.

مرحله ششم

در این مرحله پس از خنک شدن مایه دسر آن را درون قالب مورد نظر می ریزیم، سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون مایه از بین برود. در ادامه قالب را درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت پس از گذشت ۳ تا ۴ ساعت وقتی دسر خودش را گرفت آن را از یخچال خارج می کنیم، سپس با چاقو لبه های آن را آزاد می کنیم و درون ظرف مورد نظر بر می گردانیم. می توانیم آن را با پوره خرمالو تزئین کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.