طرز تهیه بورک اسفناج و قارچ ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورک اسفناج و قارچ
بورک اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک اسفناج و قارچ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
پنیر لبنه | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
خمیر یوفکا | ۱ بسته |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار کافی |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
کنجد سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورک اسفناج و قارچ
مرحله اول
برای تهیه بورک اسفناج و قارچ خوشمزه ابتدا اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم.
مرحله دوم
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اسفناج های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و یک سوم لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم اسفناج کاملا پخته شود.
مرحله سوم
در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه قارچ را به خوبی شسته و خشک می کنیم، سپس پوست اضافی آن را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن درون آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را درون تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله نمک را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه قارچ را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا حرارت را زیاد می کنیم، سپس قارچ را تفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود. در ادامه اسفناج را از قابلمه خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی آن کامل خارج شود. در ادامه اسفناج را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله به مدت ۲ دقیقه اسفناج را تفت می دهیم، سپس پنیر لبنه را به آن اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم پنیر لبنه ذوب شود و با مواد ترکیب و یکدست شود، سپس فلفل سیاه را به مخلوط اسفناج و قارچ اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مخلوط اسفناج و قارچ را از روی حرارت بر می داریم. برای درست کردن بورک در فر ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله نهم
در این مرحله مقداری از مواد میانی را ابتدای خمیر یوفکا قرار می دهیم و مقداری پنیر پیتزا روی مواد میانی می ریزیم، سپس خمیر را رول می کنیم. در ادامه انتهای خمیر را مقداری شیر می مالیم تا خمیر به هم بچسبد تا مواد از آن بیرون نریزد.
مرحله دهم
در این مرحله برای مواد رومال ابتدا درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم، سپس با چنگال هم می زنیم تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه از زرده تخم مرغ با برس روی بورک های اسفناج و قارچ می مالیم.
مرحله یازدهم
حالا مقداری کنجد سیاه به عنوان تزئین روی بورک ها می پاشیم. در ادامه بورک ها را درون سینی فر قرار می دهیم، سپس طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم بورک ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله دوازدهم
در صورت نبود فر، یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و تا اندازه ای روغن می ریزیم که بورک ها درون آن شناور بماند. در ادامه بورک ها را درون روغن قرار می دهیم و اجازه می دهیم یک طرف بورک ها کاملا طلایی شود.
مرحله سیزدهم
در این مرحله آنها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم شمت دیگرشان نیز سرخ شود. در ادامه بورک ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی اش خارج شود. در آخر بورک ها را با سس دلخواه میل کنید. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- انگشتر آمیتیست بنفش: این انگشتر بنفش میتونه استایل روزمرهات رو شیکتر کنه
- پالتو جدید باکلاس زنانه در ۱۵ طرح خاص؛ بهترین ایدهها برای استایل گرم و جذاب
- مانتو عبایی مشکی؛ استایلی ساده، شیک و مناسب برای هر فصل و هر زمانی
- مینی چمدان جدید؛ ۱۵ مدل زیبا و شیک از چمدانهای مناسب سفرهای کوتاه
- لباس مجلسی سفید شیک ترند؛ معرفی ۱۵ طرح لاکچری که امسال همه جا ترند شدهاند
- منبع :
- ketra.food.sari