طرز تهیه کوکی کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکی کدو حلوایی
کوکی کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که معمولا با نوشیدنی های داغ مثل چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کدو حلوایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کوکی کدو حلوایی | |
آرد | ۲ و نیم لیوان |
پوره کدوحلوایی | ۱ لیوان |
شکر سفید یا قهوه ای | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
جوزهندی | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ درشت | ۱ عدد |
شکلات چیپسی | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکی کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه کوکی کدو حلوایی خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را می شوییم، سپس به صورت مربعی بزرگ خرد می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه یک لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کدو حلوایی کاملا پخته و نرم شود. در ادامه زمانی که کدو حلوایی کاملا پخته شد آن را از قابلمه خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت کدو حلوایی را از پوست آن جدا می کنیم، سپس درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا پوره کدو حلوایی درست شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کش دار شود. در ادامه پوره کدو حلوایی را به همراه روغن مایع درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کاملا گرم شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب آرد را به همراه بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم. در ادامه مقداری شکلات چیپسی درون مایه کوکی می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مجددا مایه کوکی را مخلوط می کنیم. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از مایه کوکی با قاشق یا اسکوپ بستنی بر می داریم، سپس درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان در صورتی که کوکی ها پخته شدند، سینی را از فر خارج می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کوکی ها در دمای محیط خنک شوند. در آخر کوکی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای زعفرانی یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- kitchen_ozra_bano