طرز تهیه ترش واش به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترش واش به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترش واش ترش واش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده شمال کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی در فر طرز تهیه استیک گوشت روی زغال طرز تهیه استیک گوشت ساده طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه طرز تهیه استیک گوساله طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه رژیمی فیلم طرز تهیه استیک گوشت طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ

استیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه استیک گوشت در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
راسته یا فیله استیکی گوساله۴ عدد
روغن زیتون۸ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
رز ماری خشکچند ساقه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه استیک گوشت

مرحله اول

برای تهیه استیک گوشت خوشمزه و آبدار ابتدای کار گوشت را مرینیت می کنیم. برای این منظور گوشت استیک را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را به صورت پخش روی گوشت استیک می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت استیک را با دست به خوبی ماساژ می دهیم تا روغن زیتون به طور کامل بهخورد آن برود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله سوم

حالا سیر رنده شده را درون ظرف حاوی گوشت استیک می ریزیم، سپس سیر را روی استیک ها به آرامی ماساژ می دهیم تا عطر و طعم سیر به خورد گوشت برود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه های گوشت می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فیله ها را مجددا با دست ورز می دهیم، سپس رزماری را روی تکه های گوشت قرار می دهیم. در ادامه روی ظرف را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم تکه های گوشت درون یخچال به خوبی استراحت کنند تا مزه دار شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان فیله های مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس تابه گریل را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم تابه گریل کاملا گرم شود. در ادامه تکه های گوشت را روی تابه گریل قرار می دهیم و به صورت یکدست گریل می کنیم. توجه داشته باشید حرارت تابه باید متوسط رو به بالا باشد.

مرحله هفتم

به این منظور که حرارت کم زیر تابه، باعث می شود استیک ها خشک شوند. در ادامه با پشت کف گیر روی استیک گوشت را فشار می دهیم تا فیله ها کاملا گریل شود. زمانی که یک طرف فیله ها گریل شد، استیک را بر می داریم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم طرف دیگر استیک نیز کاملا گریل شود. در ادامه مجددا با کفگیر روی فیله ها را فشار می دهیم تا طرف دیگر استیک ها نیز گریل شود. در ادامه سبزیجات دلخواه را می شوییم، سپس درون تابه گریل قرار می دهیم.

مرحله نهم

در نهایت دو طرف سبزیجات را گریل می کنیم و به همراه استیک گریل شده درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر استیک گوشت را به همراه سیب زمینی سرخ شده و سس مورد علاقه خود سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.