طرز تهیه اسلایس یخچالی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دسر لیوانی توت فرنگی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دسر لیوانی توت فرنگی دسر لیوانی توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های …
طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کوکی پسته کوکی پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خوش …
طرز تهیه بستنی کاراملی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بستنی کاراملی بستنی کاراملی یکی از انواع بستنیهای خوشمزه و دلچسب است که طعمی عالی و فوق العاده دارد و به …
طرز تهیه اسلایس یخچالی
اسلایس یخچالی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس یخچالی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم اسلایس یخچالی | |
شیر | ۲ لیوان |
آرد | ⅓ لیوان |
ژله با طعم دلخواه | ۱ بسته |
وانیل | ½ مرباخوری |
شکر (اختیاری) | به مقدار کافی |
کره | ۱۵ گرم |
موز (اختیاری) | ۱ عدد |
بیسکوییت پتی بور | ۲ بسته |
طرز تهیه اسلایس یخچالی
مرحله اول
برای تهیه اسلایس یخچالی خوشمزه ابتدای کار درون یک کاسه مناسب شیر را به همراه شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر حل شود. در ادامه آرد را به همراه وانیل درون شیر می ریزیم.
مرحله دوم
حالا کره را درون شیر اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به غلظت مورد نظرمان برسد. توجه داشته باشید غلظت مواد خیلی سفت و خیلی نرم نباشد.
مرحله سوم
در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون قالب را با کیسه فریزر می پوشانیم و کف قالب بیسکویت های پتی پور را کنار هم قرار می دهیم، سپس از مواد میانی روی بیسکویت ها به صورت پخش می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا با پشت قاشق مواد میانی را روی بیسکویت ها پخش می کنیم. در ادامه به همین ترتیب مراحل را تکرار می کنیم تا مواد تمام شود، سپس پوست موز را جدا می کنیم و به صورت حلقه ای برش می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اسلایس های موز را کنار هم روی مواد میانی می چنیم، سپس با باقی مانده کیسه فریزر روی آن را کاملا می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا استراحت کند.
مرحله ششم
حالا پودر ژله هم طعم میوه ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و بنماری می کنیم تا ذرات پودر ژله درون آب جوش حل شود. در ادامه ژله را درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله پس از گذشت ۳۰ دقیقه زمانی که ژله نیم بند شد از یخچال خارج می کنیم، سپس ژله را هم می زنیم تا بافت آن از هم باز شود. در ادامه ژله را به آرامی روی تیکه های موز می ریزیم و مجددا روی آن را می پوشانیم.
مرحله هشتم
در نهایت قالب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا ببندد. پس از گذشت این زمان از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه دلخواه برش می زنیم و درون کپسول کاغذی قرار می دهیم. نوش جان.
- منبع :
- goliii