طرز تهیه ته دیگ بال مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ طرز تهیه ته انداز کتف و بال برنج با بال مرغ ته دیگ بال مرغ سوران ته چین بال مرغ بدون ماست ته چین بال مرغ نی نی سایت هویج پلو با ته دیگ بال مرغ ماکارونی با ته دیگ بال مرغ

ته دیگ بال مرغ یکی از انواع ته اندازهای جدید و شیک ایرانی است که معمولا برای مجالس و مهمانی ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته دیگ بال مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم ته دیگ بال مرغ
برنج۴ پیمانه
سینه مرغ۱۰۰ گرم
بال مرغ۸ عدد
پیاز۱ عدد
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
زرشکبه مقدار کافی
ماست۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی
روغن مایع½ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
کره۵۰ گرم

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ

مرحله اول

برای تهیه ته دیگ بال مرغ خوشمزه ابتدای کار برنج را می شوییم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی آن آب و نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا بال را به همراه سینه مرغ درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه نمک و زردچوبه درون قابلمه می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه حاوی بال مرغ را روی حرارت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم سینه مرغ و بال مرغ به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش بمانند تا بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان بال و سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه سینه مرغ را ریش ریش می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن درون آن می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینه مرغ ریش ریش شده را درون تابه می ریزیم، سپس مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. در ادامه بال های مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به آن زعفران دم کرده و آب لیمو ترش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا بال های مرغ را ماساژ می دهیم تا مزه دار شوند. در ادامه برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود، سپس درون قابلمه حاوی آب جوش به همراه نمک می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند.

مرحله هفتم

در این مرحله زمانی که اطراف برنج نرم شد و مغز آن کمی گیر داشت برنج را از روی حرارت بر می داریم و درون آبکش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه درون یک کاسه بزرگ تخم مرغ را اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا ماست را به همراه نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده درون کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن دستی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

مرحله نهم

در این مرحله برنج آبکش شده را درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا برنج طعم دار شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن مقداری روغن می ریزیم و بال های مزه دار شده را درون قابلمه کنار هم می چینیم.

مرحله دهم

حالا مقداری از برنج زعفرانی روی بال های مرغ به صورت پخش می ریزیم تا بال های مرغ را پوشش بدهد. در ادامه سینه مرغ ریش ریش شده را روی ته چین به صورت پخش می ریزیم، سپس مقداری زرشک روی سینه مرغ ریش ریش شده اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله باقی مانده ته چین را روی سینه مرغ می ریزیم، سپس با پشت قاشق ته چین را فشرده می کنیم تا منسجم شود. در ادامه کره را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و روی ته چین قرار می دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن می گذاریم.

مرحله دوازدهم

در نهایت درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. پس از این مدت ته چین را درون یک طرف مناسب بر می گردانیم و سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 24 دی 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.