طرز تهیه کیک موزی شکلاتی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک موزی شکلاتی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک موزی شکلاتی کیک موزی شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متفاوتی …

طرز تهیه نان همبرگر

طرز تهیه نان همبرگر فرانسوی فیلم طرز تهیه نان همبرگر طرز تهیه نان همبرگر مک دونالد طرز تهیه نان همبرگر اپارات طرز تهیه نان همبرگر بدون فر طرز تهیه نان همبرگر با آرد جو طرز تهیه نان همبرگر رنگی طرز تهیه نان همبرگر بدون خمیر مایه

نان همبرگر از نان های پر مصرف در سراسر جهان است که با دستور العمل های متنوعی تهیه می شود. مثلا رستورانی های بزرگ و زنجیره ای فرمول به خصوصی برای تهیه این نان دارند که باعث متفاوت تر شدن طعم نان های ساندویچ هایشان می شود. این نان خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است برای ساندویچ همبرگر استفاده می شود. البته به جز همبرگر تمام برگرها و حتی ساندویچ هایی مانند سوسیس بندری هم می توانیم با این نوع نان درست کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان همبرگر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم نان همبرگر
آرد۳-۴ پیمانه
کره۱۵ گرم
آبیک لیوان
تخم مرغدو عدد کامل + یک سفیده
شکر۲ قاشق غذا خوری
مخمریک قاشق غذاخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال نان
سفیده تخم مرغیک عدد
آبیک قاشق چایخوری
کنجدبه میزان لازم

طرز تهیه نان همبرگر

مرحله اول

برای تهیه نان همبرگر در مرحله اول ابتدا می­بایست، چند پیمانه آرد را در ظرفی دو یا سه مرتبه الک کنید تا ذرات آن سبک گردد. سپس در ظرفی دیگر مقداری کره و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید . تخم مرغ ها را در ظرف شکسته، و آن را خوب هم بزنید.

مرحله دوم

سپس یک نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نمایید. در این مرحله، یک قاشق غذاخوری از خمیر مایه فوری را به ترکیب افزوده و به تدریج آرد را روی آن بریزید. درنهایت بایستی یک لیوان آب را به آن اضافه نمایید.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر به دست آمده را روی سطحی صاف (تخته کار) قرار دهید. در ادامه روی سطح کمی آرد بپاشید و سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست به خوبی ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

مرحله چهارم

دقت داشته باشید اگر پس از ورز دادن، خمیر به دست چسبید با اضافه کردن مقدار بیشتری آرد، این مشکل حل خواهد شد. کف ظرف را مقداری چرب نمایید. خمیر را در ظرف قرارداده و روی آن را با پارچه یا پلاستیکی خوب بپوشانید.

مرحله پنجم

اجازه دهید مدتی در ظرف باقی بماند تا خوب ورز بیاید و حجم آن دو برابر گردد. سپس آن را از کاسه درآورده و به مدت یک دقیقه دیگر خوب ورز دهید. خمیر را بسته به سایز نانی که مدنظرتان می­باشد، به دو یا چند قسمت تقسیم نمایید.

مرحله ششم

خمیر را به شکل توپی گرد درآورده و آن را درون کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن را با پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید تا مدتی استراحت کند. در این میان فر را با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد از پنج دقیقه قبل روشن نمایید تا خوب داغ شود.

مرحله هفتم

در مرحله پنجم، مقداری سفیده تخم­ مرغ را به همراه آب، خوب با یکدیگر ترکیب نمایید. ترکیب به ­دست آمده را روی نان مالیده و سپس به آن مقداری کنجد یا سیاه دانه نیز اضافه نمایید. نان­ ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله هشتم

پس از ۳۰ دقیقه، نان همبرگر خوشمزه شما آماده است، می­توانید آن را به همراه خانواده میل نمایید. بهتر است نان ها را درون یک سبد قرار دهید و روی انها را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا زمانی که می خواهید مصرف کنید نرم باشند.

نکات طرز تهیه نان همبرگر

سنگین شدن نان همبرگر

دقت داشته باشید اضافه کردن بیش از اندازه آرد باعث خشک شدن و سنگین شدن نان همبرگر خواهد شد، مقدار آرد تنها بایستی به حدی باشد که خمیر به دست­ آمده، به دست نچسبد و بافت آن لطیف و یکدست باشد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.