طرز تهیه نان همبرگر فرانسوی خوشمزه با فوت و فن ها
طرز تهیه نان همبرگر
نان همبرگر از نان های پر مصرف در سراسر جهان است که با دستور العمل های متنوعی تهیه می شود. مثلا رستورانی های بزرگ و زنجیره ای فرمول به خصوصی برای تهیه این نان دارند که باعث متفاوت تر شدن طعم نان های ساندویچ هایشان می شود. این نان خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است برای ساندویچ همبرگر استفاده می شود. البته به جز همبرگر تمام برگرها و حتی ساندویچ هایی مانند سوسیس بندری هم می توانیم با این نوع نان درست کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان همبرگر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان همبرگر | |
آرد | ۳-۴ پیمانه |
کره | ۱۵ گرم |
آب | یک لیوان |
تخم مرغ | دو عدد کامل + یک سفیده |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
مخمر | یک قاشق غذاخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای رومال نان | |
سفیده تخم مرغ | یک عدد |
آب | یک قاشق چایخوری |
کنجد | به میزان لازم |
طرز تهیه نان همبرگر
مرحله اول
برای تهیه نان همبرگر در مرحله اول ابتدا میبایست، چند پیمانه آرد را در ظرفی دو یا سه مرتبه الک کنید تا ذرات آن سبک گردد. سپس در ظرفی دیگر مقداری کره و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید . تخم مرغ ها را در ظرف شکسته، و آن را خوب هم بزنید.
مرحله دوم
سپس یک نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نمایید. در این مرحله، یک قاشق غذاخوری از خمیر مایه فوری را به ترکیب افزوده و به تدریج آرد را روی آن بریزید. درنهایت بایستی یک لیوان آب را به آن اضافه نمایید.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر به دست آمده را روی سطحی صاف (تخته کار) قرار دهید. در ادامه روی سطح کمی آرد بپاشید و سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست به خوبی ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
مرحله چهارم
دقت داشته باشید اگر پس از ورز دادن، خمیر به دست چسبید با اضافه کردن مقدار بیشتری آرد، این مشکل حل خواهد شد. کف ظرف را مقداری چرب نمایید. خمیر را در ظرف قرارداده و روی آن را با پارچه یا پلاستیکی خوب بپوشانید.
مرحله پنجم
اجازه دهید مدتی در ظرف باقی بماند تا خوب ورز بیاید و حجم آن دو برابر گردد. سپس آن را از کاسه درآورده و به مدت یک دقیقه دیگر خوب ورز دهید. خمیر را بسته به سایز نانی که مدنظرتان میباشد، به دو یا چند قسمت تقسیم نمایید.
مرحله ششم
خمیر را به شکل توپی گرد درآورده و آن را درون کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن را با پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید تا مدتی استراحت کند. در این میان فر را با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد از پنج دقیقه قبل روشن نمایید تا خوب داغ شود.
مرحله هفتم
در مرحله پنجم، مقداری سفیده تخم مرغ را به همراه آب، خوب با یکدیگر ترکیب نمایید. ترکیب به دست آمده را روی نان مالیده و سپس به آن مقداری کنجد یا سیاه دانه نیز اضافه نمایید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله هشتم
پس از ۳۰ دقیقه، نان همبرگر خوشمزه شما آماده است، میتوانید آن را به همراه خانواده میل نمایید. بهتر است نان ها را درون یک سبد قرار دهید و روی انها را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا زمانی که می خواهید مصرف کنید نرم باشند.
نکات طرز تهیه نان همبرگر
سنگین شدن نان همبرگر
دقت داشته باشید اضافه کردن بیش از اندازه آرد باعث خشک شدن و سنگین شدن نان همبرگر خواهد شد، مقدار آرد تنها بایستی به حدی باشد که خمیر به دست آمده، به دست نچسبد و بافت آن لطیف و یکدست باشد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو زنانه زیبا و شیک؛ ۱۵ ایده خوشگل برای داشتن یه تیپ خاص و منحصربهفرد!
- کت مجلسی کار شده؛ انتخابی خاص برای جذابیت بیشتر تو مجالس و مهمونیها
- ۱۵ مدل شیک باکس جذاب رز قرمز؛ ایدههای عاشقانه برای هدیه دادن به عزیزانتون
- مدل های ساده مانتو زنانه؛ ۱۵ عکس از جدیدترین مدلهایی که تو سال جدید مد شدن
- تم سبز پذیرایی؛ ۱۵ مدل جدید برای طراحی فضای پذیرایی شما
- ۱۵ مدل جدید گوشواره حلقهای شیک ترند؛ انتخابی بینظیر برای هر استایلی
- منبع :
- paria_golpira