طرز تهیه شربت سکنجبین به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شربت سکنجبین
شربت سکنجبین یکی از انواع شربت های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که معمولا با خوردنی های مثل کاهو، خیار و … دیگر سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم شربت سکنجبین | |
نعناع تازه | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۲ لیوان |
سرکه | ¼ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
طرز تهیه شربت سکنجبین
مرحله اول
برای تهیه شربت سکنجبین خوشمزه ابتدای کار نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شربت را روی حرارت ملایم هم می زنیم تا ذرات شکر درون آب حل شده و شربت جوش بیاید. زمانی که شربت جوش آمد، برگ های نعنا را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه می دهیم شربت ۲۰ دقیقه روی حرارت جوش بزند تا عطر و طعم نعنا درون شربت پخش شود. در ادامه سرکه را کم کم درون شربت اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم شربت قوام پیدا کند.
مرحله چهارم
توجه داشته مقدار سرکه در تهیه شربت سکنجبین سلیقه ای است و می توانیم مقدار آنرا نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنیم. حالا برای اینکه متوجه شویم غلظت شربت مناسب است، یک قاشق از آن بر می داریم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم شربت به طور کامل خنک شود، برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم شربت را چند ثانیه درون فریزر قرار دهیم. در ادامه شربت را بین دو انگشت خود تست می کنیم، اگر حالتی غلیظ و کشدار داشت، یعنی آماده است.
مرحله ششم
در این مرحله شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود. در نهایت پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا درون یک ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم، سپس در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان
- منبع :
- r_sh_sh