مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه باقالی پخته به روش اصلی بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه باقالی پخته به روش اصلی بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه باقالی پخته باقالی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار فصل های پاییز و زمستان است که به خاطر محبوبیت زیادش در …

طرز تهیه اسکندر کباب به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه اسکندر کباب به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه اسکندر کباب اسکندر کباب یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کباب لا پلو

طرز تهیه پلو کباب دیگی کباب لا پلو جوادجوادی طرز تهیه کباب با برنج کباب لا پلو دونفره طرز تهیه لابلا پلو کباب پلو مجلسی

کباب لا پلو از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لا پلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
بادمجان۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
روغن و سماقبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب لا پلو

مرحله اول

برای تهیه کباب لا پلو مجلسی ابتدای کار درون یک کاسه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس مقدار زیادی نمک درون آب می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه بادمجان را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس درون آب و نمک قرار می دهیم و اجازه می دهیم بادمجان ها درون آب و نمک بمانند تا تلخی آن ها از بین برود. در ادامه برنج را می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله روی برنج آب می ریزیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم برنج درون آب بماند تا خیس بخورد، سپس گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تکه های گوشت را درون چرخ گوشت می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله زمانی که آب اضافی پیاز خارج شد، آن را درون کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

مرحله ششم

حالا روی کاسه را می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در ادامه بادمجان ها را از آب و نمک خارج می کنیم، سپس آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله هفتم

در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم آب جوش بیاید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن داغ شود. در ادامه بادمجان ها را درون تابه می چینیم، سپس دو طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله نهم

در این مرحله زمانی که آب به نقطه جوش رسید برنج را درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در همین حین یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دهم

حالا مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن داغ شود. در ادامه مواد کباب را از یخچال خارج می کنیم، مجددا ورز می دهیم و مقداری از مواد را بر می داریم، سپس در دست به شکل دلخواه فرم می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله کباب ها را درون تابه قرار می دهیم، سپس دو طرف آن را به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه زمانی که اطراف برنج نرم شد و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از رو حرارت بر می داریم، سپس برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا مقداری روغن درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس یک تکه نان به عنوان ته دیگ کف قابلمه فیکس می کنیم. در ادامه نیمی از برنج را درون قابلمه می ریزیم، سپس کباب ها را به صورت پخش روی برنج قرار می دهیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله بادمجان های سرخ شده را روی کباب ها قرار می دهیم، سپس مقداری سماق روی بادمجان ها و کباب ها می پاشیم. در ادامه باقی مانده برنج را روی کباب ها می ریزیم و با پشت قاشق برنج را فشار می دهیم تا منجسم شود.

مرحله چهاردهم

حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و درب قابلمه را می بندیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد.

مرحله پانزدهم

در نهایت پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کباب لا پلو را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در آخر این غذای خوشمزه را به همراه گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.