مطالب پر بازدید
طرز تهیه بستنی شکلاتی به روش خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه بستنی شکلاتی به روش خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه بستنی شکلاتی بستنی شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای …

طرز تهیه پاناکوتا مخملی، یک دسر جدید و بسیار شیک!

طرز تهیه پاناکوتا مخملی، یک دسر جدید و بسیار شیک!

طرز تهیه پاناکوتا مخملی پاناکوتا مخملی یکی از انواع دسرهای شیک، خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود و از آن …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه بستنی انبه

طرز تهیه بستنی انبه طرز تهیه بستنی انبه و موز طرز تهیه بستنی انبه بدون ثعلب

بستنی انبه یکی از انواع بستنی های خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی انبه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
انبه۲ عدد
خامه صبحانه۴ قاشق غذاخوری
شیر عسلی۲ قاشق غذاخوری
خلال پستهبرای تزیین

طرز تهیه بستنی انبه

مرحله اول

برای تهیه بستنی انبه خانگی ابتدا انبه ها را پوست می گیریم، سپس هسته هایشان را به آرامی خارج می کنیم. توجه داشته باشید که برای اینکه در پایان بستنی خوشمزه تری داشته باشیم، حتما از انبه های رسیده استفاده شود.

مرحله دوم

در این مرحله انبه ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه کاسه را در فریزر قرار می دهیم تا به طور کامل یخ بزنند، برای این منظور حداقل به ۴ تا ۶ ساعت زمان نیاز است.

مرحله سوم

پس از اینکه انبه ها به طور کامل یخ زدنند، آنها را از یخچال خارج می کنیم، سپس درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم. در ادامه خامه صبحانه را به همراه شیر عسلی (آموزش درست کردن شیر عسلی خانگی) به میکسر اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس ترکیب مواد را از میکسر خارج کرده و درون یک کاسه استیل می ریزیم. در ادامه کاسه را درون فریزر قرار می دهیم تا مایه بستنی خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک ساعت کاسه را از فریزر خارج کرده و مایه بستنی را به مدت ۵ دقیقه با همزن دستی یا برقی مخلوط می کنیم تا بافت آن از هم باز شود. در ادامه این کار را چند مرتبه تکرار می کنیم تا بافت بستنی کشدار شود.

مرحله ششم

برای اینکه بستنی مجلسی تری داشته باشیم، حداقل باید این عمل را ۴ بار انجام دهیم. در نهایت بستنی را به مدت یک شب درون فریزر قرار می دهیم تا آماده شود. در آخر بستنی را با اسکوپ درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با خلال پسته تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.