مطالب پر بازدید
طرز تهیه مرغ تنوری به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ تنوری به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ تنوری مرغ تنوری از غذاهای بسیار خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه اوشی پلو به روش تاجیکی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه اوشی پلو به روش تاجیکی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه اوشی پلو اوشی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متنوع تاجیکستانی است که خیلی راحت و سریع و به روش‌های …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه دو پیازه میگو

طرز تهیه دوپیازه میگو با سیب زمینی طرز تهیه میگو دوپیازه بوشهری دوپیازه میگو مجلسی دوپیازه میگو ساده طرز تهیه خوراک میگو مجلسی طرز تهیه میگو بوشهری دوپیازه میگو نی نی سایت طرز تهیه میگو محلی

دو پیازه میگو یکی از انواع غذاهای اصلی شهر بوشهر است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دو پیازه میگو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
پیاز۴ عدد
سیر۴ حبه
گوجه‌ فرنگی۳ عدد
آرد½ پیمانه
سیب زمینی۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر لیمو عمانی و ادویه کاریبه مقدار کافی
پودر پاپریکا، پودر دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه دو پیازه میگو

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه میگوی مجلسی در ابتدای کار آرد را به همراه نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر پاپریکا و پودر لیمو عمانی درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه میگو ها را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا میگو را با دست به مخلوط آرد آغشته می کنیم تا مزه دار شود. در ادامه اجازه می دهیم میگو به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند تا مزه ها به خورد آن برود. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوجه فرنگی را به تکه های کوچک خرد می کنیم و درون غذاساز قرار می دهیم، سپس میکس می کنیم تا گوجه فرنگی پوره شود. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه میگو را درون آبکش می ریزیم و الک می کنیم تا آرد اضافی جدا شود.

مرحله چهارم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای که میگو ها درون آن شناور بمانند روغن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه میگو ها را درون قابلمه می ریزیم و به مدت ۳ دقیقه سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید میگو ها بیش از حد سرخ شوند، سفت می شوند. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه زردچوبه نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر دارچین را به پیاز و سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شده و کاملا سرخ شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس رنگ باز کند. در ادامه پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پوره گوجه فرنگی سرخ شود.

مرحله نهم

حالا میگو ها را به سس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم دو پیازه میگو به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا جا بیوفتد. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دهم

در این مرحله سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس سیب زمینی را درون تابه می ریزیم.

مرحله یازدهم

در نهایت سیب زمینی را کاملا سرخ می کنیم و از تابه خارج می کنیم. در ادامه دو پیازه میگو را از روی حرارت بر می داریم و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه سیب زمینی سرخ کرده و پلو سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.