مطالب پر بازدید
طرز تهیه مرغ پرتقالی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ پرتقالی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ پرتقالی مرغ پرتقالی از غذاهای سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ ساندویچ شنیسل مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که با مواد و رسپی های …

طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه خورش بوقلمون با رب گوجه طرز تهیه خورش بوقلمون با الو طرز تهیه خورش بوقلمون رستورانی طرز تهیه خورش بوقلمون با هویج فیلم طرز تهیه خورش بوقلمون طرز تهیه خورش بوقلمون با رب انار طرز تهیه بوقلمون با برنج طرز تهیه بوقلمون مجلسی

خورش بوقلمون یکی از خورش های خاص و بسیار خوشمزه ایرانی است که با چاشنی ها و طعم دهنده های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بوقلمون در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران بوقلمون۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۲ عدد
آب جوش۲ لیوان
برگ بو و چوب دارچینبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه خورش بوقلمون مجلسی ابتدای کار گوشت بوقلمون را به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم و پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم سبک و شیشه ای شود، سپس تکه های گوشت بوقلمون را به همراه سیب زمینی و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا گوشت بوقلمون تغییر رنگ بدهد.

مرحله چهارم

حالا برگ بو را به همراه چوب دارچین و آب جوش به گوشت بوقلمون اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت ۳ ساعت خورش جا بیوفتد و گوشت بوقلمون به طور کامل پخته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از گذشت ۲ ساعت نمک خورش بوقلمون را اندازه می کنیم، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد. در ادامه زمانی که گوشت بوقلمون کاملا پخته شد برگ بو را به همراه چوب دارچین از خورش خارج می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت خورش بوقلمون را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر خورش بوقلمون را به همراه پلو زعفرانی و سالاد فصل به عنوان یک غذای کامل سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.