طرز تهیه نان شلشلو به روش جنوبی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان شلشلو به روش جنوبی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان شلشلو نان شلشلو یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک برای ۴ نفر طرز تهیه پنکیک برای ۶ نفر فیلم طرز تهیه پنکیک خانگی طرز تهیه پنکیک در فر طرز تهیه پنکیک اپارات طرز تهیه پنکیک آمریکایی طرز تهیه پنکیک بدون کره

پنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود. این کیک خوشمزه به دلیل اینکه در تابه تهیه می شود، با نام پَن کیک شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۱٫۵ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری
شیر یا آب۱ لیوان سر خالی
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
شکر۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک

مرحله اول

برای تهیه پنکیک صبحانه ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا رنگ مواد به کرمی تغییر کند و حالتی کشدار پیدا کنند.

مرحله دوم

در صورتی که همزن برقی در دسترس نداشتم می توانیم از همزن دستی نیز استفاده کنیم. پس از اینکه رنگ مواد کرمی شد، شیر یا آب را به همراه روغن به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد سفید را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم، سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در ادامه با لیسک یا قاشق به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن بکینگ پودر، دیگر نباید مواد را بیش از حد ترکیب کنیم، چون این کار خاصیت بکینگ پودر را از بین می برد. پس از اینکه مایه پنیک آماده شد، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آنرا با اسپری روغن چرب می کنیم. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، با ملاقه از مواد بر می داریم و درون تابه می ریزیم. مایه پنکیک به دلیل اینکه شل است، خودش درون تابه باز می شود.

مرحله ششم

حالا باید صبر کنیم تا سطح روی پنکیک شروع به حباب زدن کند. پس از اینکه روی پنکیک حباب زد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. در ادامه پنکیک ها را درون یک بشقاب قرار می دهیم و به همراه عسل، موز و .. سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه پنکیک

شیر یا آب

استفاده از شیر یا آب در تهیه پنکیک سلیقه ای است و بستگی به ذائقه دارد. اگر می خواهید پنکیک شما مدت زمان بیشتری نرم و تازه بماند از شیر استفاده کنید، ولی اگر می خواهید پنکیک را پس از پخت، سریعا سرو کنید، می توانید آب را جایگزین شیر کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.