مطالب پر بازدید
طرز تهیه شوکومالد، یک شکلات جذاب و بسیار شیک!

طرز تهیه شوکومالد، یک شکلات جذاب و بسیار شیک!

طرز تهیه شوکومالد شوکومالد یکی از انواع شکلات‌های خوشمزه و شیک است که خیلی راحت درست می‌شود، شوکومالد یا گلوریا را می‌توانید با …

طرز تهیه نان بربری سنتی در خانه با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان بربری سنتی در خانه با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان بربری امروز با آموزش یکی از معروف ترین نان های ایرانی در خدمت شما هستیم، نان بربری از پر مصرف …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک برای ۴ نفر طرز تهیه پنکیک برای ۶ نفر فیلم طرز تهیه پنکیک خانگی طرز تهیه پنکیک در فر طرز تهیه پنکیک اپارات طرز تهیه پنکیک آمریکایی طرز تهیه پنکیک بدون کره

برای طرز تهیه پنکیک خوشمزه و نرم، ابتدا تخم مرغ، شکر، و وانیل را با همزن مخلوط می‌کنیم تا رنگ کرمی پیدا کند. سپس شیر یا آب و روغن را اضافه می‌کنیم. در ادامه، مخلوط آرد و بکینگ پودر را افزوده و به طور کامل هم می‌زنیم.

بعد از آن به مایه پنکیک ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. پخت پنکیک در تابه نچسب که قبلاً با روغن چرب شده است، انجام می شود. پس از حباب زدن روی پنکیک، آن را برمی‌گردانیم. نهایتاً با مواد دلخواه مثل عسل یا موز تزیین و سرو می‌کنیم.

پنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود. این کیک خوشمزه به دلیل اینکه در تابه تهیه می شود، با نام پَن کیک شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
آرد سفید۱٫۵ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری
شیر یا آب۱ لیوان سر خالی
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
شکر۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک صبحانه

مرحله ۱: آماده سازی اولیه مایه پنکیک

برای طرز تهیه پنکیک صبحانه ابتدا باید مایه یا همان خمیر رقیق پنکیک را آماده کنیم، برای این منظور تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله ۲: مخلوط کردن مواد اولیه

همزن مواد را تا زمانی که رنگ مخلوط به کرمی تغییر کند و حالتی کشدار پیدا کنند باید ادامه دهیم. در صورتی که همزن برقی در دسترس نداشتم می توانیم از همزن دستی نیز استفاده کنیم.

مرحله ۳: افزودن شیر و روغن به مایه

پس از اینکه رنگ مواد کرمی شد، شیر یا آب (پیشنهاد ما استفاده از شیر است) را به همراه روغن به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

نکته: انتخاب بین شیر یا آب در تهیه پنکیک

استفاده از شیر یا آب در تهیه پنکیک سلیقه ای است و بستگی به ذائقه دارد. اگر می خواهید پنکیک شما مدت زمان بیشتری نرم و تازه بماند از شیر استفاده کنید، ولی اگر می خواهید پنکیک را پس از پخت، سریعا سرو کنید، می توانید آب را جایگزین شیر کنید.

مرحله ۴: ترکیب آرد و بکینگ پودر با مایه

در این مرحله آرد سفید را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم، سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در ادامه با لیسک یا قاشق به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ۵: زمان استراحت بعد از افزودن بکینگ پودر

توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن بکینگ پودر، دیگر نباید مواد را بیش از حد ترکیب کنیم، چون این کار خاصیت بکینگ پودر را از بین می برد. پس از اینکه مایه پنیک آماده شد، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم.

مرحله ۶: پخت پنکیک در تابه

در این مرحله یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آنرا با اسپری روغن چرب می کنیم. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، با ملاقه از مواد بر می داریم و درون تابه می ریزیم. مایه پنکیک به دلیل اینکه شل است، خودش درون تابه باز می شود.

مرحله ۷: تزیین و سرو کردن پنکیک

حالا باید صبر کنیم تا سطح روی پنکیک شروع به حباب زدن کند. پس از اینکه روی پنکیک حباب زد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. در ادامه پنکیک ها را درون یک بشقاب قرار می دهیم و به همراه عسل، موز و .. سرو می کنیم.

استراحت دادن به مایه پنکیک

یکی از اصول کلیدی در پخت پنکیک که بر کیفیت آن تأثیر شگفت انگیزی دارد، این است که به مایه پنکیک فرصت کافی برای استراحت داده شود. این کار امکان می‌دهد تا نشاسته موجود در مایه، به آرامی و به شکل مطلوبی فعالیت کند.

نتیجه این فرایند، تولید پنکیکی است که بافتی نرم و پف‌دار دارد. نکته دیگری که باید با دقت به آن توجه کرد این است که هم زدن بیش از حد مایه پنکیک می‌تواند منجر به سفت شدن آن پس از پخت شود. پس توصیه می‌شود در هم زدن مایه پنکیک اعتدال را رعایت کنید و زیاده‌روی نکنید.

زیاد از حد هم زدن مایه

اما مهم‌ترین قسمت اینجاست: اگر مایه پنکیک را بیش از حد هم بزنید، عواقبی ناخوشایند در انتظارتان است. چرا که مایه‌ی زیاد هم زده شده ممکن است پنکیک نهایی شما را سفت و یا حتی خشک کند. پس همانطور که می‌بینید، هم‌زدن مایه به اندازه‌ی لازم بسیار مهم است.

روش های کاربردی برای پخت پنکیک

یکی از مهارت های اساسی در آماده سازی پنکیک، شناسایی نقطه مناسب برای برگرداندن آن است. این نکته از آشپزی، به شکل حباب های کوچک روی سطح پنکیک مشهود می‌شود. وقتی حباب‌های کوچک روی پنکیک ظاهر شدند، نشانگر این است که پنکیک شما اکنون آماده برای برگشتن است.

در اینجا، شاید ترجیح دهید که پنکیک‌تان را بیشتر بپزید تا به رنگ طلایی دلخواه برسد. اگر شما نیز از طرفداران پنکیک‌های برشته هستید، به راحتی می‌توانید به آن زمان بیشتری برای پخت دهید تا به رنگ طلایی کاملی برسد. اما یک نکته مهم را باید به یاد داشت: برای هر طرف پنکیک، فقط یکبار سرخ‌شدن کافی است. بهتر است از چرخاندن مکرر پنکیک خودداری کنید، همان یک دقیقه برای هر طرف کاملاً کافی است.

استفاده از شیر برای افزایش نرمی و تازگی

در فرآیند تهیه پنکیک، یکی از روش‌های مؤثر برای بهبود کیفیت نهایی محصول، استفاده از شیر به جای سایر مایعات در دستور پخت است. این تغییر کوچک در ترکیبات، تأثیرات قابل توجهی بر خصوصیات بافت و طول عمر تازگی پنکیک دارد.

استفاده از شیر در تهیه پنکیک نه تنها به افزایش نرمی و لطافت آن کمک می‌کند، بلکه به حفظ رطوبت درون پنکیک نیز کمک شایانی می‌نماید. این امر از خشک شدن سریع پنکیک پس از پخت جلوگیری کرده و باعث می‌شود که پنکیک تازه و خوشمزه‌تر باقی بماند. علاوه بر این، شیر حاوی مواد مغذی متعددی مانند کلسیم، پروتئین و ویتامین‌هاست که ارزش غذایی پنکیک را افزایش می‌دهد.

اضافه کردن وانیل به پنکیک!

در فرایند آماده‌سازی پنکیک، استفاده از وانیل یکی از مراحل رایج است، گرچه این امر بسته به ترجیحات شخصی قابل تغییر است. در صورت عدم تمایل به استفاده از وانیل، می‌توانید از اضافه کردن آن صرف‌نظر نمایید. یکی دیگر از جنبه‌های کلیدی در تهیه پنکیک، استفاده از روغن است. همانطور که مطلع هستید، استفاده از روغن در پخت کیک‌ها ضروری می‌باشد. در تهیه پنکیک نیز، استفاده از روغن آفتابگردان یا سایر روغن‌های گیاهی توصیه می‌شود.

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

ابتدا مواد یخچالی را در دمای اتاق قرار می‌دهیم. سپس تخم مرغ، شکر، وانیل و کره را مخلوط و آماده می‌کنیم. در مرحله بعد، کره را ذوب و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده، شیر را هم می‌زنیم. در کاسه‌ای جدا، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم.

با همزن به آرامی مخلوط را هم می‌زنیم تا یکدست شود. مایه پنکیک را با سلفون پوشانده و اجازه استراحت می‌دهیم. پس از آن، در تابه روغن زده، مایه پنکیک را پخته و هر دو طرف آن را برمی‌گردانیم. در نهایت، پنکیک‌ها را با سس شکلات و پودر پسته تزئین و همراه چای یا قهوه سرو می‌کنیم. نوش جان.

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

برای تهیه پنکیک ژاپنی، ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و زرده‌ها را با نصف شکر مخلوط می‌کنیم. برای از بین بردن بوی تخم‌مرغ، وانیل اضافه می‌کنیم. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

در یک ظرف جداگانه، آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را الک می‌کنیم و به تدریج به مخلوط اصلی اضافه می‌کنیم. در مرحله بعدی، سفیده‌های تخم‌مرغ را با شکر هم می‌زنیم تا حجم بگیرند، سپس به مخلوط اصلی اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم.

برای پخت، از قالب‌های کاغذی یا فلزی استفاده می‌کنیم. مواد را در قالب‌ها می‌ریزیم و تابه را بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. با اضافه کردن کمی آب و بستن درب تابه، پنکیک‌ها را می‌پزیم. این فرآیند را برای طرف دیگر پنکیک‌ها نیز تکرار می‌کنیم. پس از پخت، پنکیک‌ها را از قالب خارج کرده و با کارامل، عسل یا شکلات صبحانه تزئین می‌کنیم. برای یک طعم بهتر، می‌توانید از موز و توت‌فرنگی نیز استفاده کنید.

طرز  تهیه پنکیک دارچینی

مایه پنکیک دارچینی با مخلوط کردن آرد، نمک و بکینگ پودر، شیر، روغن مایع و تخم مرغ آماده می شود. بعد از هم زدن و یکدست کردن مواد، سس دارچینی که از کره، شکر و پودر دارچین تهیه شده، روی پنکیک پخته شده پخش می شود.

به پخت پنکیک ادامه دهید!

5/5 - (1 امتیاز)
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.