مطالب پر بازدید
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خورشت قیمه بادمجان همان خورش قیمه معروف ایرانی است که به جای استفاده از سیب زمینی، از بادمجان …

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم خوراک لوبیا گرم یکی از انواع خوراک های خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه کشک

طرز تهیه کشک مایع از دوغ فیلم طرز تهیه کشک خانگی طرز تهیه کشک با آرد طرز تهیه کشک خانگی با سرکه طرز تهیه کشک فوری طرز تهیه کشک آپارات طرز تهیه کشک بجنوردی طرز تهیه کشک کارخانه ای

کشکش یکی از انواع فراورده های شیر گاو و گوسفند است که در تهیه انواع غذاها استفاده می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کشک
ماست محلی۲ کیلو گرم
نمک۱ قاشق چایخوری
آببه مقدار کافی

 طرز تهیه کشک

مرحله اول

برای تهیه کشک خانگی ابتدای کار ماست محلی را از یخچال خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ روز در فضای آشپزخانه بماند تا ماست کاملا ترش شود. در ادامه پس از گذشت این زمان ماست را هم می زنیم.

مرحله دوم

حالا زمانی که ماست کاملا رقیق شد آن را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس مقداری آب به آن اضافه می کنیم تا به غلظت دوغ برسد. در ادامه تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا ماست جوش بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله زمانی که ماست جوش آمد آن را هم می زنیم، سپس از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم کمی از دمای آن کاسته شود. در ادامه ماست را درون یک پارچه تمیز می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله چهارم

حالا پارچه را گره می زنیم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت کشک درون پارچه را با دست فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود، سپس کشک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک را به کشک اضافه می کنیم، سپس کمی ورز می دهیم تا کشک یکدست شود. توجه داشته باشید کشک را زیاد ورز ندهید به دلیل آن که در هنگام خشک شدن کشک روغن می اندازد.

مرحله ششم

در نهایت مقداری از کشک بر می داریم، سپس در دست فرم می دهیم و با فاصله از هم درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳ تا ۴ روز در هوای آزاد به طور کامل خشک شوند. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.