طرز تهیه کشک به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کشک
کشکش یکی از انواع فراورده های شیر گاو و گوسفند است که در تهیه انواع غذاها استفاده می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کشک | |
ماست محلی | ۲ کیلو گرم |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آب | به مقدار کافی |
طرز تهیه کشک
مرحله اول
برای تهیه کشک خانگی ابتدای کار ماست محلی را از یخچال خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ روز در فضای آشپزخانه بماند تا ماست کاملا ترش شود. در ادامه پس از گذشت این زمان ماست را هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا زمانی که ماست کاملا رقیق شد آن را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس مقداری آب به آن اضافه می کنیم تا به غلظت دوغ برسد. در ادامه تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا ماست جوش بیاید.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که ماست جوش آمد آن را هم می زنیم، سپس از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم کمی از دمای آن کاسته شود. در ادامه ماست را درون یک پارچه تمیز می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله چهارم
حالا پارچه را گره می زنیم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت کشک درون پارچه را با دست فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود، سپس کشک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک را به کشک اضافه می کنیم، سپس کمی ورز می دهیم تا کشک یکدست شود. توجه داشته باشید کشک را زیاد ورز ندهید به دلیل آن که در هنگام خشک شدن کشک روغن می اندازد.
مرحله ششم
در نهایت مقداری از کشک بر می داریم، سپس در دست فرم می دهیم و با فاصله از هم درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳ تا ۴ روز در هوای آزاد به طور کامل خشک شوند. نوش جان.
- منبع :
- eshraghi