طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی ساده خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی
کنسرو گوجه فرنگی یکی از انواع کنسروهای محبوب در سراسر جهان است که به صورت ساده یا طعم دار تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کنسرو گوجه فرنگی | |
گوجه فرنگی | ۱۰ کیلو گرم |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی ساده ابتدای کار گوجه فرنگی را می شوییم، سپس بسته به سلیقه با پوست یا بدون پوست آن ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه تکه های گوجه فرنگی را درون غذاساز می ریزیم.
مرحله دوم
حالا گوجه فرنگی را میکس می کنیم تا کاملا پوره شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی جوش بیاید.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که پوره گوجه فرنگی جوش آمد، نمک را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی جوش بزند تا آب اضافی آن تبخیر شود. در ادامه چند شیشه درب دار انتخاب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا درب های شیشه را درون یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳ دقیقه درون آب جوش بمانند. در ادامه پس از گذشت این زمان درب ها را از قابلمه خارج می کنیم و کاملا خشک می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله شیشه ها را می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز درون آن ها را کاملا خشک می کنیم. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به صورت داغ درون ظرف های شیشه ای می ریزیم و بلافاصله درب آن ها را محکم می بندیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید ظرف های شیشه ای را به طور کامل با پوره گوجه فرنگی پر نکنید و یک بند انگشت فضای خالی بگذارید تا هوای اضافی درون ظرف بتواند خارج شود. در ادامه شیشه ها را به صورت بر عکس روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم شیشه ها به مدت ۱۲ ساعت به صورت برعکس بمانند. در ادامه پس از گذشت این زمان کنسرو ها را بر می گردانیم، در صورتی که درب کنسرو ها کمی فرو رفته بود مراحل کنسرو کردن درست انجام شده است.
مرحله هشتم
در صورتی که درب ها به صورت برآمده باشند، عملیات کنسرو شدن به درستی صورت نگرفته است. کنسرو های گوجه فرنگی را می توانید به مدت ۱ سال در دمای محیط نگهداری کنید، در صورت باز شدن درب آن ها حتما درون یخچال بگذارید. نوش جان.
- منبع :
- amezoleykha