مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه خورش قیمه آلو مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش قیمه آلو مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش قیمه آلو خورش قیمه آلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می …

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه چیکن استراگانف

طرز تهیه چیکن استراگانف برای 4 نفر طرز تهیه چیکن استراگانف نواب ابراهیمی طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی طرز تهیه چیکن استراگانف فرانسوی طرز تهیه چیکن استراگانف سامان گلریز طرز تهیه چیکن استراگانف ساده طرز تهیه چیکن استراگانف برای ۲۰ نفر فیلم طرز تهیه چیکن استراگانف

چیکن اتراگانف یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه و پرطرفدار کشور روسیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۵۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
جوز هندی۱ قاشق چایخوری
شیر۱ لیوان
آرد۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
کره۳۰ گرم
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۴ عد متوسط
روغن مایع، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه چیکن استراگانف

مرحله اول

برای تهیه چیکن استروگانف خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نواری نازک به ضخامت ۱ سانتی متر برش می زنیم. در ادامه قارچ را می شوییم و خشک می کنیم، سپس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم.

مرحله دوم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس دو سوم کره و مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز خلالی را به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه سینه مرغ نواری را به همراه نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم، سپس حرارت تابه را زیاد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سینه مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا آب نیندازد. در ادامه پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم، سپس سس را آماده می کنیم. برای این منظور باقی مانده کره و مقداری روغن را درون یک تابه مجزا می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس قارچ را با مقداری آب لیمو ترش تازه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ تغییر رنگ ندهد. در ادامه زمانی که قارچ سرخ شد، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا آرد را به قارچ اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه شیر را به قارچ اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا سس به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سس را مخلوط می کنیم تا خامه درون سس حل شود، پس از گذشت ۱ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم. در ادامه سینه مرغ را به سس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا سس به خورد گوشت مرغ برود.

مرحله هشتم

حالا پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله نهم

در این مرحله سیب زمینی را درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه سیب زمینی سرخ شده را روی دستمال مخصوص آشپزخانه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن اضافی آن کشیده شود.

مرحله دهم

در نهایت چیکن استراگانف را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس سیب زمینی سرخ کرده کنار چیکن استراگانف اضافه می کنیم. در آخر چیکن استراگانف را تزیین کرده و به همراه لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.