طرز تهیه مربای سیب ساده

طرز تهیه مربای سیب سبز فیلم طرز تهیه مربای سیب سبز طرز تهیه مربای سیب قرمز طرز تهیه مربای سیب گلاب فیلم طرز تهیه مربای سیب طرز تهیه مربای سیب با پیمانه طرز تهیه مربای سیب و هویج طرز تهیه مربای سیب زرد ساده

مربای سیب یکی از پر مصرف ترین مرباها در سراسر جهان است که با دستورها و رنگ های متنوعی تهیه می شود. این مربای خوشمزه را می توان با سیب زرد، سیب سبز، سیب قرمز و سیب گلاب درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مربای سیب
سیب۱ کیلوگرم
شکر۹۰۰ گرم
گلاب۴ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای سیب

مرحله اول

برای تهیه مربای سیب ساده ابتدا سیب ها را به خوبی می شوییم، سپس هسته ها و قسمت های اضافی شان را خارج می کنیم. در ادامه سیب ها را به صورت حبه ای خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب میریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب لیمو ترش را با مقداری آب ترکیب می کنیم و روی سیب ها می ریزیم. توجه داشته باشید که سطح آب بالای یک بند انگشت بالاتر از سطح سیب های باشد. این کار باعث می شود که رنگ سیب ها سیاه نشود.

مرحله سوم

حالا شکر را به همراه ۴ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بدون اینکه ترکیب شکر و آب را هم بزنیم، اجازه می دهیم شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد و شربت به نقطه جوش رسید، سیب ها را درون آبکش می ریزیم، بدون اینکه آبی روی آنها بگیریم. در ادامه سیب ها را درون شربت می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی نرم شوند.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۲ دقیقه زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا تا به طور کامل با شربت ترکیب شود. در حالی شربت در حال جوشیدن است باید کف های روی سطح شربت را با قاشق جمع کنیم و دور بریزیم.

مرحله ششم

این کار باعث می شود که رنگ مربا در پایان پخت شفاف تر شود. حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه برای پخت سیب ها کافی است. البته اگر از سیب ترش استفاده می کنیم باید زمان بیشتری درون شربت بماند، چون بافت سفت تری دارد.

مرحله هفتم

برای اینکه متوجه شویم شربت مربا، به غلظت مناسب رسیده است، یک قاشق از شربت را درون یک نعلبکی می ریزیم و ۳ دقیقه در فریزر قرار می دهیم. اگر شربت حالتی کشدار داشته باشد، یعنی به قوام رسیده است.

مرحله هشتم

در مرحله آخر پخت، گلاب را اضافه می کنیم و بعد از ۳۰ ثانیه حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری خلال بادام یا خلال پسته نیز داخل مربا بریزیم. حالا صبر می کنیم تا مربا هم دمای محیط شود.

مرحله نهم

پس از اینکه مربا به خوبی خنک شد، آنرا درون ظرف درب دار شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. این مربا خوشرنگ و خوشمزه را درون ظرف درب دار تا مدت یک سال می توانیم بدون هیچ مشکلی نگهداری کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 شهریور 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.