طرز تهیه مرغ ترش رستورانی

طرز تهیه مرغ ترش ساده طرز تهیه مرغ ترش تهرانی طرز تهیه مرغ ترش رستورانی فیلم طرز تهیه مرغ ترش با رب انار طرز تهیه مرغ ترش شیرازی طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی طرز تهیه مرغ ترش با آبلیمو طرز تهیه مرغ ترش با رب گوجه

مرغ ترش یکی از غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های مازندران و گیلان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ ترش رستورانی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ۴ تکه
سبزی معطر مرغ ترش۲۵۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، کاری و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه مرغ ترش رستورانی

مرحله اول

برای تهیه مرغ ترش به روش رستورانی ابتدا تکه های مرغ را درون یک سینی قرار می دهیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله ترکیب روغن و ادویه ها را روی گوشت مرغ می مالیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در محیط آشپزخانه کنار می گذاریم تا طعم دار شود. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا تکه های گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سبزی معطر مخصوص مرغ ترش را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که سبزی این غذا فقط در استان های شمالی به صورت فراوان موجود است و در شهرهای دیگر می توانیم در صورت پیدا نکردن سبزی مخصوص مرغ ترش از سبزیجات محلی و معطر دیگر برای تهیه این غذا استفاده کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه پیاز سرخ شد، سبزی مخصوص مرغ ترش را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. سبزی به خوبی سرخ شد، آنرا یک سمت تابه جمع می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را به قسمت خالی تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود و عطر و طعم خامی آن گرفته شود. در ادامه رب انار را به همراه گردو و مقداری نمک اضافه می کنیم و با دیگر مواد کمی تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله مرغ های سرخ شده را روی مواد می چینیم و ۴ لیوان آب جوش اضافه می کنیم. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله نهم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. در پایان پس از اینکه آب غذا کم شد و به روغن افتاد، آنرا درون یک ظرف مناسب می کشیم، سپس به همراه کته یا برنج ساده سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 شهریور 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.