طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده
پیراشکی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است. این غذای مجلسی در کشورهای مختلف با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پیاز | ۱ عدد |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد برای خمیر پیراشکی | |
آرد | ۴ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست چکیده | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
کره نرم | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق مرباخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری سرپُر |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی گوشت ساده و خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز طلایی شد، گوشت چرخ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه قارچ ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله قارچ را نیز به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا مواد آب بیندازد و با آب خودشان بپزند. پس از اینکه مواد به روغن افتادند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.
مرحله چهارم
حالا به سراغ آماده کردن خمیر پیزاشکی می رویم، برای این منظور ۱ عدد تخم مرغ را به همراه ۱ سفیده تخم مرغ، ماست، روغن مایع، کره نرم شده، شکر، نمک، بکینگ پودر و سرکه سفید داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم و شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم تا خمیری نرم و یکدست جمع شود. فقط باید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد آرد اضافه کنیم و از اضافه کردن آرد بیش از حد خودداری کنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را به چونه هایی به اندازه نارنگی متوسط تبدیل می کنیم. در ادامه هر خمیر را به صورت یکدست با ورنده باز می کنیم، سپس مقداری از مخلوط گوشت چرخ کرده وسط آن قرار داده، سپس لبه های خمیر را روی هم می چسبانیم.
مرحله هفتم
ما در این دستور از پنیر پیتزا استفاده نکردیم، در صورت تمایل می توانیم مقداری پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم در وسط پیراشکی ها قرار دهیم. به همین صورت تمام پیراشکی ها را آماده می کنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هشتم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس پیراشکی ها را درون سینی فر می چینیم. در ادامه زرده تخم مرغ باقیمانده را با چنگال مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس روی پیراشکی ها را رومال می کنیم.
مرحله نهم
در صورت تمایل مقداری سیاه دانه یا کنجد هم می توانیم روی پیراشکی ها بپاشیم. حالا پیراشکی ها را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ بپزند، سپس گریل را روشن می کنیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود.
مرحله دهم
در صورتی که بخواهیم پیراشکی ها را در روغن سرخ کنیم، نیازی به رومال کردن آنها نیست. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس به مقداری روغن اضافه می کنیم که پیراشکی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
مرحله یازدهم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیراشکی ها را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم هر دو طرف شان به طور کامل سرخ شود، سپس از روغن خارج کرده و با دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم.
- منبع :
- asligul.kutlu