طرز تهیه کیک زبرا ساده به روش قنادی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک زبرا ساده
کیک زبرا یکی از انواع کیک های بسیار محبوب و خوشمزه در سراسر جهان است که با رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زبرا ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کیک زبرا | |
تخم مرغ | ۶ عدد |
روغن مایع | ۶۰ گرم (½ استکان) |
شیر | ۸۰ گرم (½ استکان سر پر) |
آرد | ۷۵ گرم (۱٫۵ استکان) |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل شکری | ۱ بسته کوچک |
شکر دانه ریز | ۷۵ گرم (۱ استکان) |
پودر کاکائو | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
آب گرم | ۳۰ میلی لیتر |
طرز تهیه کیک زبرا ساده
مرحله اول
برای تهیه کیک زبرای ساده ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا می کنیم، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه ۱ عدد از سفیده ها داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم تا رنگشان روشن شود.
مرحله دوم
در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با تخم مرغ ها یکدست شود. در ادامه شیر را اضافه کرده و آنرا نیز به مدت ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد به خوبی ترکیب شود.
مرحله سوم
حالا آرد را روی مواد درون کاسه الک می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود. در ادامه بکینگ پودر را به همراه وانیل شکری اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا به خوبی با دیگر مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا سفیده های تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه جداگانه می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا شبیه به برف شود و سفیده های تخم مرغ کاملا حجیم و پفکی شوند، سپس به کاسه مواد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله برای اینکه پف سفیده های تخم مرغ نخوابد، باید مواد را به صورت دورانی از پایین به بالا با لیسک فولد کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مایه کیک را به دو قیمت مساوی تقسیم می کنیم و در دو کاسه می ریزیم.
مرحله ششم
حالا برای درست کردن قسمت کاکائویی، پودر کاکائو را با آب گرم ترکیب می کنیم تا کاملا در آب حل شود، سپس به یکی از کاسه ها اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک ترکیب می کنیم تا رنگ مایه کیک قهوه ای شود.
مرحله هفتم
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس درون قالب را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم. حالا ۴ قاشق از مایه کیک ساده درون قالب می ریزیم و در مرکز آن ۴ قاشق از مایه کیک کاکائویی می ریزیم.
مرحله هشتم
به همین صورت ادامه می دهیم تا مایه کیک تمام شود، سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. توجه داشته باشید که در ۳۰ دقیقه اول نباید در فر را باز کنیم.
مرحله نهم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که پخته بود از فر خارج می کنیم. حالا کیک را از قالب خارج کرده و روی صفحه توری قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس به صورت دلخواه برش می زنیم.
- منبع :
- 1tekyemek