طرز تهیه کرپ سوزت به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کرپ سوزت به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کرپ سوزت کرپ سوزت یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای با ماست طرز تهیه شیرینی پنجره ای برای 20 نفر فیلم طرز تهیه نان پنجره ای ساده طرز تهیه شیرینی پنجره ای بدون شیر فیلم طرز تهیه شیرینی پنجره ای طرز تهیه شیرینی پنجره ای بدون قالب طرز تهیه نان پنجره ای سه رنگ طرز تهیه شیرینی پنجره ای رنگی

شیرینی یپنجره ای که با نام نان پنجره ای هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های بسیار محبوب در میان ایرانیان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پنجره ای
آرد قنادی۱ پیمانه
شیر⅔ پیمانه
نشاسته گل½ پیمانه
گلاب⅓ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
وانیلنوک قاشق غذاخوری
پودر قندبرای روی شیرینی

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پنجره ای خوشمزه ابتدا شیر را به صورت سرد درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس نشاسته را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا نشاسته به طور کامل درون شیر حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله گلاب و وانیل را به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با شیر یکدست شوند. در ادامه یکی از تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با مواد ترکیب می کنیم، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

به همین ترتیب تخم مرغ را یک به یک به ظرف اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا برای اینکه آرد گلوله نشود، آرد را روی مواد درون کاسه الک می کنیم و به آرامی مواد را ترکیب می کنیم تا با هم به خوبی مخلوط شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه تمام آرد را با مواد مخلوط کردیم، باید مایه شیرینی را از صافی رد کنیم تا هیچ ناخالصی درون آن وجود نداشته باشد. پس از اینکه مایه شیرینی را به صورت یکدست صاف کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود. توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید ملایم باشد ولی در زمان اضافه کردن مایه شیرینی به تابه، روغن باید کاملا داغ باشد.

مرحله ششم

در این مرحله قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را چند ثانیه درون روغن قرار می دهیم تا کمی داغ شود، سپس درون ظرف حاوی مایه شیرینی می زنیم تا مایه شیرینی جذب قالب شود. حالا به سرعت قالب را درون تابه قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را به آرامی تکان می دهیم تا شیرینی از قالب خارج شود و درون تابه بیفتد. توجه داشته باشید در هنگام سرخ کردن شیرینی ها باید قالب به صورت مداوم درون تابه باشد تا از حرارت نیفتد و برای شیرینی های بعدی معطل نشویم.

مرحله هشتم

پس از اینکه شیرینی ها کمی طلایی شدند، آنها را از تابه خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس درون یک ظرف حاوی پودر قند می غلطانیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

مرحله نهم

نکته مهم دیگری که در هنگام درست کردن این شیرینی باید در نظر داشته باشیم این است که نشاسته موجود در مایه شیرینی هنگام سرخ کردن شیرینی ها ته نشین می شود و باید هر چند لحظه یک بار مایه شیرینی را مخلوط کنیم تا یکدست شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.