طرز تهیه خاگینه مغزدار

طرز تهیه خاگینه مغزدار رولتی طرز تهیه کیک خاگینه تبریزی طرز تهیه خاگینه کیکی طرز تهیه خاگینه مجلسی خاگینه مغزدار تابه ای طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیر فیلم خاگینه مغزدار

خاگینه مغزدار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه مغزدار در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم خاگینه مغزدار
تخم مرغ۵ عدد
آرد۵ قاشق غذاخوری سرپر
ماست غلیظ۵ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
مغز گردو½ فنجان
زعفران دم کرده½ قاشق غذاخوری
پودر دارچین⅓ قاشق چایخوری
پودر گل محمدی⅓ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد
شکر۲ لیوان
گلاب½ لیوان
آب۱ لیوان
دانه هل۲ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه خاگینه مغزدار

مرحله اول

برای تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه در ابتدای کار شهد را آماده می کنیم، برای این منطور شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد و ذرات شکر حل شود.

مرحله دوم

زمانی که شهد جوش آمد، گلاب را به همراه دانه هل، زعفران دم کرده و وانیل به قابلمه اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ دقیقه روی حرارت بماند و جوش بخورد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

زمانی که شهد به دمای محیط رسید آن را درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه ماست غلیظ، نمک، بکینگ پودر و زعفران دم کرده درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس با همزن دستی کمی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک ریخته و درون کاسه الک می کنیم، سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا بافت مایه خاگینه یکدست شود. در ادامه یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نصف مایه خاگینه را درون تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم. در ادامه درب تابه را با دم کنی پوشانده و روی آن قرار می دهیم، سپس تابه را روی شعله پخش کن می گذاریم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم خاگینه روی حرارت بماند تا خودش را بگیرد. زمانی که بافت خاگینه سفت شد، پودر دارچین را به همراه پودر گل محمدی و مغز گردو به صورت پخش روی آن می ریزیم، سپس مابقی مایه را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه مجددا درب تابه را می بندیم تا خاگینه سفت شود. زمانی که خاگینه کاملا سفت شد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز کاملا سرخ شود. حالا شهد خنک شده را به صورت پخش روی خاگینه می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم شهد جوش بیاید تا به خورد خاگینه برود. پس از اینکه شهد به خورد خاگینه رفت، تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس خاگینه را روی توری قرار می دهیم تا شهد اضافی آن خارج شود.

مرحله نهم

در نهایت خاگینه را درون ظرف مورد نظرمان قرار داده، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در نهایت خاگینه را به صورت دلخواه با مغز پسته و بادام تزیین کرده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 خرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.