طرز تهیه کتلت شیرازی بدون گوشت

طرز تهیه کتلت شیرازی بدون گوشت فست فودی خوشمزه با گوشت بازاری با سیب زمینی ساندویچی مرحله به مرحله در آپارات

کتلت شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر شیراز است که با نام کتلت بازاری هم شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت شیرازی بدون گوشت در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۱ کیلوگرم
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پودر پیاز۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آرد سوخاری و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت شیرازی بدون گوشت

مرحله اول

برای تهیه کتلت شیرازی به روش بازاری ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

حدودا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت سیب زمینی ها نیاز است. پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، اجازه می دهیم کمی خنک شوند، سپس پوست شان را جدا می کنیم و آنها را داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با گوشتکوب می کوبیم تا کاملا له شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و با پشت قاشق ادویه ها را به خورد سیب زمینی می دهیم.

مرحله چهارم

حالا باید حدود نصف لیوان آرد سوخاری را کم کم به سیب زمینی اضافه کنیم و با قاشق مخلوط کنیم تا آرد سوخاری به طور کامل به خورد سیب زمینی برود. توجه داشته باشید که اگر آرد سوخاری کم باشد کتلت ها موقع سرخ کردن وا می روند.

مرحله پنجم

نکته دیگر اینکه بهتر است دستمان را کمی چرب کنیم و مایه کتلت را با دست ورز دهیم تا کاملا منسجم شود. با این کار احتمال وا رفتن کتلت ها خیلی کم می شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت برمیداریم و آنرا به صورت لوزی در دستمان شکل می دهیم، سپس با پشت دسته قاشق وسط آنرا سوراخ می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کتلت ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم سرخ شوند. یک بار دیگر این نکته را ذکر کنیم که حرارت زیر تابه باید خیلی کم باشد، ولی روغن به خوبی داغ شده باشد. اگر حرارت زیر تابه زیاد باشد، مغز کتلت ها خام می ماند.

مرحله هشتم

در این مرحله پس از اینکه دو طرف کتلت ها را سرخ کردیم، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در پایان کتلت ها را به همراه نان و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.