طرز تهیه کتلت مرغ ساده به روش خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کتلت مرغ ساده

طرز تهیه کتلت مرغ ساده طرز تهیه کتلت مرغ مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی طرز تهیه کتلت مرغ با برنج طرز تهیه کتلت مرغ چرخ کرده طرز تهیه کتلت مرغ مصری دانلود کتلت مرغ ;jgj lvy

کتلت مرغ یکی از غذاهای ساده و فوری است که با گوشت مرغ تهیه می شود و دارای دستورهای بسیار متنوعی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

برای تهیه کتلت مرغ، سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه ای را رنده کرده، گوشت مرغ چرخ شده را با تخم‌مرغ و ادویه‌ها ترکیب می‌کنیم. پس از استراحت مایه در یخچال، آن را فرم داده و سرخ می‌کنیم. کتلت‌ها با نان یا برنج سرو می‌شوند.

مواد لازممقدار مواد برای ۲ نفر
ترکیب سینه و ران مرغ۳۰۰ گرم
سیر۱ حبه
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
فلفل دلمه ای½ فلفل
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاریدر صورت نیاز
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت مرغ ساده

مرحله ۱: رنده کردن مواد اولیه برای کتلت

برای تهیه کتلت مرغ ساده ابتدا پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و سیب زمینی را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست، آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم، به صورتی که مواد رنده شده کاملا خشک باشند.

مرحله ۲: چرخ کردن گوشت مرغ

در این مرحله گوشت مرغ را در میکسر یا چرخ گوشت میریزیم و چرخ می کنیم. نکته ای که باید در مورد گوشت مرغ بدانیم این است که باید از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنیم، تا کتلت های آبدار تر و خوشمزه تری داشته باشیم.

مرحله ۳: ترکیب کردن گوشت و مواد رنده شده

حالا گوشت مرغ چرخ شده را به همراه مواد رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ۴: اضافه کردن آرد سوخاری و ورز دادن مایه کتلت

پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، اگر احساس کردیم که مایه کتلت خیس است، کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم و با ورز دادن به خورد مایه کتلت می دهیم تا خیسی آن گرفته شده و کاملا منسجم شود.

مرحله ۵: استراحت دادن مایه کتلت در یخچال

البته باید توجه داشته باشید که مایه این کتلت نسبت به کتلت گوشت کمی شل تر است. پس از اینکه مایه کتلت آماده شد، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ۶: سرخ کردن بدون استراحت (در صورت نداشتن زمان)

در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم، می توانیم مایه کتلت را بدون استراحت سرخ کنیم، ولی در صورتی که زمان کافی داریم بهتر است مایه کتلت یک ساعت استراحت کند تا طعم مواد به خوبی به خورد گوشت مرغ برود.

مرحله ۷: شکل دادن مایه کتلت

پس از گذشت یک ساعت مایه کتلت را زا یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله ۸: سرخ کردن کتلت ها

سپس آنرا تخت می کنیم و درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. به همین صورت تمام کتلت ها را سرخ می کنیم.

مرحله ۹: خشک و کریپسی کردن کتلت

اگر تمایل داشته باشیم که کتلت های ما کریپسی و خشک باشند، باید پس از سرخ کردن، آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان کتلت مرغ را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 20 شهریور 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 6

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.