طرز تهیه هریسه گندم به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه هریسه گندم به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه هریسه گندم هریسه گندم یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مانند حلیم به عنوان صبحانه سرو می …

طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی ساندویچ گوشت قلقلی یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه گرم است که با رسپی های مختلفی پخته می …

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر رول اسفناج و پنیر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که برای سرو …

طرز تهیه کتلت مرغ ساده

طرز تهیه کتلت مرغ ساده طرز تهیه کتلت مرغ مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی طرز تهیه کتلت مرغ با برنج طرز تهیه کتلت مرغ چرخ کرده طرز تهیه کتلت مرغ مصری دانلود کتلت مرغ

کتلت مرغ یکی از غذاهای ساده و فوری است که با گوشت مرغ تهیه می شود و دارای دستورهای بسیار متنوعی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ترکیب سینه و ران مرغ۳۰۰ گرم
سیر۱ حبه
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
فلفل دلمه ای½ فلفل
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاریدر صورت نیاز
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ ساده ابتدا پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و سیب زمینی را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست، آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم، به صورتی که مواد رنده شده کاملا خشک باشند.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت مرغ را در میکسر یا چرخ گوشت میریزیم و چرخ می کنیم. نکته ای که باید در مورد گوشت مرغ بدانیم این است که باید از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنیم، تا کتلت های آبدار تر و خوشمزه تری داشته باشیم.

مرحله سوم

حالا گوشت مرغ چرخ شده را به همراه مواد رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، اگر احساس کردیم که مایه کتلت خیس است، کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم و با ورز دادن به خورد مایه کتلت می دهیم تا خیسی آن گرفته شده و کاملا منسجم شود.

مرحله پنجم

البته باید توجه داشته باشید که مایه این کتلت نسبت به کتلت گوشت کمی شل تر است. پس از اینکه مایه کتلت آماده شد، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ششم

در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم، می توانیم مایه کتلت را بدون استراحت سرخ کنیم، ولی در صورتی که زمان کافی داریم بهتر است مایه کتلت یک ساعت استراحت کند تا طعم مواد به خوبی به خورد گوشت مرغ برود.

مرحله هفتم

پس از گذشت یک ساعت مایه کتلت را زا یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله هشتم

سپس آنرا تخت می کنیم و درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. به همین صورت تمام کتلت ها را سرخ می کنیم.

مرحله نهم

اگر تمایل داشته باشیم که کتلت های ما کریپسی و خشک باشند، باید پس از سرخ کردن، آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان کتلت مرغ را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.