طرز تهیه شامی هویج به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شامی هویج به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شامی هویج شامی هویج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه آش دندونی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش دندونی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن نوزادان درست …

طرز تهیه حلوای انار به روش مجلس و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای انار به روش مجلس و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای انار حلوای انار یکی از انواع حلواهای ساده و سنتی ایرانی است که معمولا در مناسبت های خاص درست می …

طرز تهیه آبگوشت لعابدار

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای ۴ نفر طرز تهیه آبگوشت خوشمزه مجلسی طرز تهیه آبگوشت لعابدار طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای 30 نفر طرز تهیه آبگوشت ترکی طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر طرز تهیه آبگوشت ساده بدون حبوبات

آبگوشت یا دیزی یکی از غذا های سنتی و قدیمی کشورمان می باشد که بین مردم دارای محبوبیت خاصی می باشد. آبگوشت در شهر های مختلف به سبک های خاص و شمایل و ظاهر خاصی پخته می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ از مواد مختلفی نظیر گوشت و حبوبات و … پخته می شود. آبگوشت به دلیل مواد استفاده شده در آن بسیار مقوی بوده و شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. تاریخچه آبگوشت به سده نهم بر می گردد و جایگاه خاصی در بین ایرانی ها دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت در ادامه با پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی با استخوان و چربی۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
نخود۱ پیمانه
سیب زمینی کوچک۴ عدد
شوید۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت خوشمزه به روش سنتی ابتدا پیاز و گوجه فرنگی را پس از پوست گرفتن، به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه گوشت و نخود داخل یک قابلمه مناسب می ‌ریزیم‌ و تقریبا شش برابر حجم آن آب جوش اضافه می ‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله وقتی که آب به طور کامل شروع به جوشیدن کرد، کف حاصل از پخت گوشت را از ظرف خارج می‌ کنیم. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و در قابلمه را می‌ گذاریم و اجازه می‌ دهیم تا آرام آرام بپزد.

مرحله سوم

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر بخواهیم دیزی را به روش سنتی و بازاری درست کنیم، لوبیا داخل آبگوشت نمی ریزیم و فقط از نخود استفاده می کنیم. البته اضافه کردن لوبیا سفید به آبگوشت سلیقه ای می باشد.

مرحله چهارم

نکته دیگر اینکه حتما از گوشت تازه گوسفندی استفاده می کنیم که همراه با استخوان و چربی باشد. برای رفع نفخ کامل نخود، آنرا هم از شب قبل حتما خیس می‌ کنیم و چند بار آب آن را عوض می‌کنیم تا نفخ آن کاملا گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله وقتی گوشت پخت، سیب زمینی هایی که خوب با پوست شستیم، همراه با نمک به آن اضافه می ‌کنیم. نیم ساعت آخر هم پیاز و گوجه و دنبه ها را از ظرف خارج کرده و باهم می ‌کوبیم و داخل ماهیتابه می ریزیم.

مرحله ششم

سپس با یک قاشق رب گوجه خوب با هم تفت می ‌دهیم و دوباره به قابلمه اضافه می ‌کنیم و می‌گذاریم تا به قول معروف یک دیزی دبش و مشتی از آن دربیاید. یک ربع قبل ازخاموش کردن گاز هم به آن شوید خشک (در صورت دلخواه) اضافه می‌ کنیم.

نکات آبگوشت

آبگوشت به روش بازاری

اگر تمایل دارید آبگوشت شما هم مانند آبگوشت های قهوه خانه ای علاوه بر رنگ زیبا، طعم بسیار خوبی داشته باشد، پخت آنرا از شب گذشته یا صبح زود آغاز کنید تا به خوبی جا بیفتد. نکته دیگر اینکه حتما مقداری دنبه تازه گوسفندی درون آبگوشت خود اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.