طرز تهیه خورش کنگر به روش کردی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش کنگر به روش کردی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش کنگر خورش کنگر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی می باشد که به عنوان یک خورش بهاری شناخته …

طرز تهیه کتلت سویا ساده

کتلت با سویا نی نی سایت طرز تهیه کتلت سویا با سیب زمینی خام طرز تهیه کتلت سویا و سیب زمینی کتلت سویا و جعفری طرز تهیه کتلت با سویا و گوشت کتلت با سویا خشک طرز تهیه کتلت سویا رژیمی کتلت سویا ایران کوک

کتلت سویا یکی از انواع غذاهای سالم و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سویا ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سویا۲ لیوان
سیب زمینی۳ عدد متوسط
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۳ حبه
فلفل دلمه ای۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
آرد نخودچی یا آرد سوخاریبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت سویا ساده

مرحله اول

برای تهیه کتلت سویای خوشمزه ابتدا سویا را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی سویا را بپوشاند، سپس اجازه می دهیم سویا به مدت حداقل یک تا چند ساعت خیس بخورد تا نرم شود.

مرحله دوم

در همین حین سیب زمینی، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به خوبی می شوییم، سپس پوست و قسمت های اضافی شان را جدا می کنیم. در ادامه مواد را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

برای اینکه مواد کاملا یکدست شوند، می توانیم آنها را درون میکسر یا مخلوط کن بریزیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه سویای خیس خورده را با دست به خوبی فشار می دهیم و آب اضافی آنرا به طور کامل می گیریم.

مرحله چهارم

در این مرحله سویا را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد درون کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

به دلیل اینکه آب سبزیجات را نگرفته ایم، حالا مایه کتلت ما شل و آبکی است. در ادامه آرد نخودچی یا آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن آرد مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کتلت حالتی منسجم پیدا کند.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه مایه روغن به خوبی داغ شد، دستمان را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم، سپس آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله هفتم

حالا آنرا کمی تخت می کنیم و درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه کتلت را آماده می کنیم. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.

مرحله هشتم

در صورتی که بخواهیم کتلت های همه یک شکل و اندازه باشند، می توانیم برای قالب زدن کتلت ها از دستگاه فلافل زن استفاده کنیم. پس از اینکه کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا صبر می کنیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان چینیم و به همراه نان سرو می کنیم. در کنار این کتلت خوشمزه می توانیم مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد نیز سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.