طرز تهیه مخلوط پلو با گوشت به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مخلوط پلو با گوشت به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مخلوط پلو با گوشت مخلوط پلو با گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد و …

طرز تهیه ناگت مرغ ساده

طرز تهیه ناگت مرغ ساده طرز تهیه ناگت مرغ نی نی سایت طرز تهیه ناگت مرغ آماده طرز تهیه ناگت مرغ بازاری طرز تهیه ناگت مرغ با برنج طرز تهیه ناگت مرغ در فر طرز تهیه ناگت مرغ بیتوته طرز تهیه ناگت مرغ دونفره

ناگت مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و حاضری بین المللی محسوب می شود که برای روزهایی که محدودیت زمانی داریم یک گزینه مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۱ کیلوگرم
پیاز۳ عدد
سیر۲ حبه
پنیر پیتزا۱ پیمانه
نان باگت۲ عدد
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
تخم مرغ۲ عدد بزرگ
شیر½ فنجان
آرد سفید۱ لیوان
پودر سوخاری۱ لیوان
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
آویشن و کاریهر کدام ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا و زنجبیلهر کدام ½ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه ناگت مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه ناگت مرغ ساده و خوشمزه ابتدا قسمت های خشک اطراف نان های باگت را جدا می کنیم، سپس آنها را درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه شیر را به ظرف اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نان ها خیس بخورند.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت مرغ را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا یکدست شود، سپس آنرا درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آبش به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا سیر را رنده می کنیم و به همراه پودر تخم گشنیز، آویشن، کاری، پاپریکا و زنجبیل به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه خامه را به همراه پنیر پیتزا و نان های باگت خیس خورده به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

مواد درون کاسه را به اندازه ای مخلوط می کنیم که کاملا یکدست شوند. در صورت تمایل برای عطر و طعم بهتر ناگت می توانیم کمی زعفران دم کرده نیز اضافه کنیم. پس از اینکه مواد را مخلوط کردیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا کاسه را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه ناگت استراحت کند. در همین حین تخم مرغ ها را درون یک کاسه می ریزیم و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت شان یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله آرد سفید و پودر سوخاری را در دو کاسه جدا می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. پس از گذشت دو ساعت مایه ناگت را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا باید به اندازه ای روغن به تابه اضافه کنیم که ناگت ها در هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. توصیه می کنیم حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا کمتر جذب ناگت ها شود. ضمن اینکه در پایان می توانیم روغن را صاف کرده و مجددا استفاده کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، دستمان را کمی چرب می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه ناگت بر می داریم و با دست به آن به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم، سپس درون آرد سفید می اندازیم و به خوبی می غلطانیم.

مرحله نهم

در این مرحله ناگت را از آرد خارج کرده و درون تخم مرغ می غلطانیم و در نهایت درون پودر سوخاری می اندازیم تا کاملا با یک لایه ضخیم از پودر سوخاری پوشش داده شود. در ادامه ناگت را درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.

مرحله دهم

توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید خیلی کم باشد تا ناگت ها مغز پخت شوند. اگر حرارت زیاد باشد، اطراف ناگت ها خیلی سریع طلایی می شود و مغزشان خام باقی می ماند. به همین ترتیب تمام مایه ناگت را سرخ می کنیم.

مرحله یازدهم

پس از اینکه دو سمت ناگت ها سرخ شد، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم. حالا صبر می کنیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. گرفتن روغن ناگت ها باعث می شود که حالت تردتری داشته باشند.

مرحله دوازدهم

در پایان ناگت ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. اگر مایه ناگت بیش از یک وعده بود، آنرا به طور کامل سرخ می کنیم و روغن اضافی اش را می گیریم، سپس درون کیسه فریزر قرار داده و فریزر می کنیم.

نکات طرز تهیه ناگت مرغ

زمان نگهداری ناگت

ناگت از غذاهایی است که می توانیم آنرا به صورت نیمه آماده درست کنیم و فقط مرحله سرخ کردن را به زمان دیگری موکول کنیم. ناگت نیمه آماده خانگی را می توانیم تا حداکثر ۳ ماه در فریزر نگهداری کنیم و هر زمان خواستیم از فریزر خارج کرده و سرخ کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.