طرز تهیه روغن دنبه

طرز تهیه روغن دنبه ساناز مینایی طرز تهیه روغن دنبه بدون بو نی نی سایت طرز تهیه روغن دنبه بدون ماست طرز تهیه روغن دنبه بدون بو دکتر خیراندیش طرز تهیه روغن دنبه بدون بو ساناز مینایی طرز تهیه روغن دنبه با ماست طرز تهیه روغن دنبه بی بو طرز تهیه روغن دنبه با پیاز

روغن دنبه یکی از انواع روغن های محبوب ایرانی است و به عنوان روغن حیوانی از آن استفاده می شود که جایگزین مناسبی به جای روغن های پالم دار و مضر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه روغن دنبه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم روغن دنبه
دنبه گوسفند۱ کیلوگرم
سرکه۱ فنجان
پیاز۳ عدد
هویج۲ عدد
سیب۱ عدد
چوب دارچین۲ تکه
هل۲ دانه
برگ بو۲ عدد
ماست۱ لیوان
رزماریبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه روغن دنبه

مرحله اول

برای تهیه روغن دنبه سالم در ابتدای کار دنبه را به مدت ۱ ساعت درون فریزر می گذاریم تا کمی منجمد شده و به راحتی چرخ شود. پس از گذشت این زمان دنبه را از فریزر خارج کرده و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری آب و نمک به کاسه اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم دنبه به مدت ۸ ساعت درون آب و نمک بماند. پس از گذشت این زمان دنبه را چندین مرتبه می شوییم تا نمک آن کاملا از بین رفته و شسته شود.

مرحله سوم

در این مرحله دنبه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس سرکه را به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا سیب و هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آنها به صورت درشت خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به صورت کامل به همراه هویج و سیب به قابلمه اضافه کرده و ۱ کاسه آب به قابلمه می افزاییم. حالا چوب دارچین را به همراه زرماری، هل و برگ بو به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه اجازه می دهیم دنبه به مدت ۷ تا ۸ ساعت روی حرارت بماند تا روغن پس بدهد. توجه داشته باشید حرارت بسیار ملایم باشد تا روغن بوی نامطبوع نگیرد. زمانی که رنگ روغن طلایی شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

حالا روغن دنبه را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس روغن را درون قابلمه ترجیحا روحی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. در ادامه ماست را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به مدت ۱ ساعت بجوشد.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کمی از دمای آن کاسته شود. حالا روغن را درون یک ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس درب آن را بسته و درون یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده درون روغن، سعی کنید آنرا در زمان کوتاه تری استفاده کنید. لازم به ذکر است بدانید این نوع روغن برای پخت و پزهایی با حرارت بالا مناسب نمی باشد. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.