طرز تهیه آب دوغ خیار به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آب دوغ خیار
آب دوغ خیار یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که در روزهای گرم تابستانی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آب دوغ خیار در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
ماست | ۲ پیمانه |
شیر | ۱ لیوان |
دوغ | ۱ لیتر |
پودر گردو | ۴ قاشق غذاخوری |
ریحان تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۱ قاشق غذاخوری |
خیار سالادی | ۵ عدد |
سبزیجات معطر خشک | به مقدار کافی |
گل محمدی | به مقدار کافی |
یخ | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
کشمش و سیر (اختیاری) | به مقدار کافی |
طرز تهیه آب دوغ خیار
مرحله اول
برای تهیه آب دوغ خیار خوشمزه در ابتدای کار خیار و پیازچه را شسته، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه ماست را به همراه خامه درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت آنها یکدست شود.
مرحله دوم
حالا خیار خرد شده را به همراه پیازچه، پودر گردو به همراه مقداری نمک و گل محمدی درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم. در ادامه ریحان را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سبزیجات معطر خشک (نعنا، ترخون و ریحان) را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه شیر و دوغ را به کاسه حاوی ماست اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا مخلوط ماست را به همراه یخ به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه در صورت تمایل مقداری کشمش و سیر رنده شده به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- haadis_moradi
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- جدیدترین مدل ظروف پذیرایی فوق العاده شیک برای کدبانوهای ایرانی
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!
- طرز تهیه خوراک کرفس و مرغ؛ اگه اهل رژیمی حتما این آموزش رو ببین!