طرز تهیه پاکوره آرد

طرز تهیه پاکوره بوشهری طرز تهیه پکاره بدون آرد نخود طرز تهیه پاکوره ساده طرز تهیه پاکوره هندی طرز تهیه سس پاکوره هندی

پاکوره آرد یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که در جنوب کشورمان از محبوب بسیار بالایی برخوردار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاکوره آرد در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۱ لیوان
آرد برنج۲ قاشق غذاخوری
ماست½ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
زنجبیل½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
آب⅓ لیوان
پیاز قرمز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای½ فلفل
سیر۲ حبه
گشنیز۱ دسته کوچک
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه پاکوره آرد

مرحله اول

برای تهیه پاکوره آرد خوشمزه ابتدا آرد را به همراه آرد برنج داخل یک کاسه مناسب الک می کنیم، سپس ماست را به همراه بکینگ پودر اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل سیاه را به همراه پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، آویشن، زنجبیل، پاپریکا و نمک به مواد درون کاسه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که نوع ادویه ها سلیقه ای است و می توانیم به سلیقه خودمان آنها را تغییر دهیم.

مرحله سوم

حالا سیر، پیاز و فلفل دلمه ای پوست می گیریم، سپس قسمت های اضافی شان را جدا می کنیم. در ادامه سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه گشنیز به صورت ساوری ریز خرد می کنیم و به مواد درون کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله نصف آب را اضافه می کنیم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس باقیمانده آب را اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا خمیری نرم به دست بیاید که بافت آن شبیه ماست کمی کشدار باشد.

مرحله پنجم

در صورتی که خمیر سفت باشد باید کمی آب اضافه کنیم و در صورتی که خمیر شل باشد، باید کمی آرد اضافه کنیم تا به غلظت مناسب برسد.  پس از گذشت ۲۰ دقیقه یک تابه کوچک و گود روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که پاکوره ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. باید صبر کنیم تا روغن کاملا داغ شود، سپس با قاشق از مایه پاکوره درون روغن می ریزیم و اجازه می دهیم پف کنند.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت پاکوره ها طلایی شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز طلایی شود. در نهایت پاکوره های سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که اگر روغن اضافی پاکوره ها را نگیریم بافت شان کمی نرم می شود و حالت تردی خود را از دست می دهند. در پایان پاکوره ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.