طرز تهیه خورش انار دون

طرز تهیه خورشت انار دون خورش انار دون مازندرانی طرز تهیه خورش انار با مرغ طرز تهیه خورشت ترشی انار طرز تهیه ناردونه انار طرز تهیه انار دون خشک طرز تهیه سس انار دون

خورش انار دون یکی از خورش های خوشمزه خطه سر سبز شمال کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش انار دون در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ۴ تکه
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۲ حبه
رب انار۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب انار۱٫۵ لیوان
دانه انار۱٫۵ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش انار دون

مرحله اول

برای تهیه خورش انار دون خوشمزه ابتدا زعفران دم کرده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم، سپس مواد را روی تکه های گوشت مرغ می مالیم.

مرحله دوم

گوشت مرغ را باید حداقل به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذاریم تا طعم ادویه ها را جذب کند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، تکه های مرغ را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت های آن به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را داخل تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه رب انار را اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم تا با دیگر مواد ترکیب شود، سپس آب انار را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که آب انار نداشته باشیم، می توانیم از آب مرغ یا آب گوشت نیز استفاده کنیم. پس از اینکه مواد یکدست شدند، دانه های انار را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم شروع به جوشیدن کند.

مرحله هفتم

در این مرحله تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه سس کمی غلیظ شد و گوشت مرغ به طور کامل پخت طعم غذا را می چشیم.

مرحله هشتم

اگر طعم غذا بیش از حد ترش بود، می توانیم کمی شکر به آن اضافه کنیم تا طعمش مَلس تر شود. در پایان خورش را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به همراه برنج کته یا برنج زعفرانی سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.