طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده

فیلم طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و مجلسی طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد طرز تهیه ساندویچ مرغ فست فودی طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

برای تهیه ساندویچ مرغ، ابتدا سینه مرغ را با آب، سیر، نمک و زردچوبه پخته، سپس گوشت مرغ خلالی خرد شده را با پیاز و قارچ تفت دهید. ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا مواد طعم‌دار شوند.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
قارچ۸ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مرباخوری
سیر۲ حبه
جعفری۱ دسته کوچک
پیازچه۲ ساقه
خیارشور۴ عدد
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و پاپریکابه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده

مرحله ۱: پختن سینه مرغ با آب و ادویه

برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، ۱ حبه سیر و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سینه مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله ۲: جمع کردن کف‌های سفید روی آب

پس از اینکه آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود گوشت مرغ در پایان پخت هیچ طعم و بوی زهمی نداشته باشد.

مرحله ۳: خرد کردن مرغ و تفت دادن پیاز

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا از قابلمه خارج کرده، سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله ۴: اضافه کردن قارچ ورقه‌ای به پیاز

در ادامه پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. توجه داشته باشید که پیاز باید نرم باشد و نباید آنرا بیش از حد تفت دهیم. در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ۵: تفت دادن قارچ‌ها و اضافه کردن ادویه‌ها

سپس حرارت زیر تابه را کمی زیاد می کنیم و با سرعت قارچ ها را تفت می دهیم. این کار باعث می شود که قارچ ها آب نیندازند. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ۶: اضافه کردن گوشت مرغ و رب گوجه

حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس مواد درون تابه را یک سمت جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را در سمت دیگر تابه اضافه می کنیم.

مرحله ۷: تفت دادن رب گوجه و اضافه کردن سیر

رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از تفت دادن سیر، تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ۸: آماده کردن سس سبزیجات

در این مرحله تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن سس ساندویچ می رویم. برای این منظور رجعفری و پیازچه را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله ۹: ترکیب خیارشور و سس مایونز

حالا خیار شور را با رنده درشت رنده می کنیم و به همراه سس مایونز و سس کچاپ به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ۱۰: پر کردن نان باگت و اضافه کردن سس

در این مرحله مقداری از مخلوط مرغ را درون نان باگت می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه از سس اضافه کرده و روی مواد پخش می کنیم. در صورت تمایل می توانیم از مقداری گوجه فرنگی و پیاز اسلایس شده نیز استفاده کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 8 مهر 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد امتیاز: 22

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.