طرز تهیه مخلوط پلو با گوشت به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مخلوط پلو با گوشت به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مخلوط پلو با گوشت مخلوط پلو با گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد و …

طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده

فیلم طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و مجلسی طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد طرز تهیه ساندویچ مرغ فست فودی طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
قارچ۸ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مرباخوری
سیر۲ حبه
جعفری۱ دسته کوچک
پیازچه۲ ساقه
خیارشور۴ عدد
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و پاپریکابه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، ۱ حبه سیر و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سینه مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود گوشت مرغ در پایان پخت هیچ طعم و بوی زهمی نداشته باشد.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا از قابلمه خارج کرده، سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. توجه داشته باشید که پیاز باید نرم باشد و نباید آنرا بیش از حد تفت دهیم. در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس حرارت زیر تابه را کمی زیاد می کنیم و با سرعت قارچ ها را تفت می دهیم. این کار باعث می شود که قارچ ها آب نیندازند. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس مواد درون تابه را یک سمت جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را در سمت دیگر تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از تفت دادن سیر، تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن سس ساندویچ می رویم. برای این منظور رجعفری و پیازچه را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله نهم

حالا خیار شور را با رنده درشت رنده می کنیم و به همراه سس مایونز و سس کچاپ به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری از مخلوط مرغ را درون نان باگت می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه از سس اضافه کرده و روی مواد پخش می کنیم. در صورت تمایل می توانیم از مقداری گوجه فرنگی و پیاز اسلایس شده نیز استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.