طرز تهیه رنگینک به روش سنتی بوشهر و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه رنگینک
رنگینک یکی از انواع دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رنگینک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم رنگینک | |
خرما | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۱ لیوان |
کره | ۷۰ گرم |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
مغز گردو | به مقدار کافی |
طرز تهیه رنگینک
مرحله اول
برای تهیه رنگینک خوشمزه در ابتدای کار هسته های خرما را جدا کرده و به جای آنها مغز گردو قرار می دهیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب الک کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ بدهد، سپس کره و روغن مایع را به تابه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا به رنگ دلخواه برسد.
مرحله سوم
زمانی که رنگینک به رنگ دلخواه رسید، پودر دارچین را به همراه پودر هل به تابه اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته، سپس یک لایه خرما درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری رنگینک به صورت داغ روی خرماها ریخته و مجددا یک ردیف دیگر خرما درون ظرف می چینیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس اجازه می دهیم رنگینک با دمای محیط یکی شود.
مرحله پنجم
زمانی که رنگینک خنک شد، آنرا درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا کاملا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان رنگینک را از یخچال خارج کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- daily_life_elham