طرز تهیه لواشک چند میوه

طرز تهیه لواشک چند میوه , دستور پخت لواشک چند میوه خانگی

لواشک چند میوه یکی از انواع تنقلات های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر خاورمیانه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک چند میوه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم لواشک چند میوه
آلو زرد۱٫۵ کیلوگرم
هلو۱ عدد بزرگ
گیلاس۱۲ عدد
آب۱ لیوان
نمک۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک چند میوه

مرحله اول

برای تهیه لواشک چند میوه به روش خانگی در ابتدای کار آلو زرد را به همراه هلو و گیلاس شسته سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آب را به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم میوه ها درون آب جوش بماند تا کاملا له شوند. در صورتی که آلوها له و آبدار بودند نیازی به اضافه کردن آب نیست. در ادامه کف روی میوه ها را با قاشق جدا کرده و دور می ریزیم تا در نهایت لواشک شفافی داشته باشیم.

مرحله سوم

زمانی که گوشت میوه ها از هسته آنها جدا شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس با گوشکوب به خوبی میوه ها را له می کنیم. حالا یک آبکش روی یک کاسه مناسب گذاشته و مواد درون قابلمه را درون آبکش می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه با قاشق میوه ها را به خوبی له کرده تا عصاره آنها خارج شود و فقط پوست و هسته آنها باقی بماند. حالا عصاره لواشک را به همراه نمک و شکر درون قابلمه ریخته و مجددا آنرا روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم لواشک روی حرارت بجوشد تا لواشک کمی به غلظت برسد. زمانی که لواشک به غلظت رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم دمای لواشک با دمای محیط کاملا یکی شود.

مرحله ششم

درون یک سینی مناسب را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس مقداری از لواشک به صورت نازک درون سینی می ریزیم. در نهایت اجازه می دهیم لواشک به مدت ۳ تا ۵ روز در دمای محیط استراحت کند تا کاملا خشک شود. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.