مطالب پر بازدید
طرز تهیه کبه برنجی به روش عربی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کبه برنجی به روش عربی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کبه برنجی کبه برنجی از غذاهای معروف و بسیار خوشمزه عربی است که مانند فلافل معمولا در دکه های کنار خیابان …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه دمپخت عدس، غذای سنتی و خوشمزه شیرازی!

طرز تهیه دمپخت عدس، غذای سنتی و خوشمزه شیرازی!

طرز تهیه دمپخت عدس دمپخت عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ شیرازی است که خیلی راحت و به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه لاهماجون

طرز تهیه لاهماجون بدون فر طرز تهیه لاهماجون با خمیر یوفکا طرز تهیه لاهماجون برای 4 نفر فیلم طرز تهیه لاهماجون طرز تهیه لاهماجون در تابه طرز تهیه لاهماجون عربی طرز تهیه لاهماجون با مرغ خمیر لاهماجون

لاهماجون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل کشور ترکیه است که با رسپی های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لاهماجون در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
آرد۴ لیوان
نمک۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق مرباخوری
آب ولرمبه مقدار کافی
مواد لازم میانی
گوشت چرخ‌ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز۳ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
گوجه‌ فرنگی۲ عدد
رب فلفل۱  قاشق غذاخوری
رب گوجه‌ فرنگی۱ قاشق غذاخوری سرپر
سیر۳ حبه
جعفری۱ دسته کوچک
روغن‌ مایع۱ استکان
نمک و سماقاز هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
فلفل‌ سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک شده۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه لاهماجون

مرحله اول

برای تهیه لاهماجون خوشمزه در ابتدای کار خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را درون یک کاسه مناسب الک کرده، سپس نمک را به همراه خمیر مایه فوری به کاسه می افزاییم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله دوم

حالا آب ولرم را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود، سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم خمیر تا درست شدن مواد میانی در یک جای گرم استراحت کند تا تخمیر صورت بگیرد. حالا به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور پیاز، فلفل دلمه ای سبز و قرمز را درون غذاساز می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به همراه سیر به غذا ساز اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را شسته و به همراه روغن مایع، نمک، سماق، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و رب فلفل به غذا ساز اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد درون غذاساز را به خوبی میکس کرده تا پوره شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه گوشت چرخ کرده به غذاساز اضافه کرده و مجددا به خوبی میکس می کنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا خمیر را مجددا ورز می دهیم تا پف اضافه آن گرفته شود، سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و چانه می گیریم. حالا چانه ها را به اندازه یک بشقاب با کمک وردنه باز می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله هفتم

در ادامه اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس ۲ قاشق از مواد میانی روی خمیر ریخته و به صورت لایه نازک کاملا پخش می کنیم. حالا خمیر را به آرامی درون تابه گذاشته و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم خمیر پخته شود.

مرحله هشتم

زمانی که یک طرف خمیر کاملا پخته و برشته شد، آنرا از تابه خارج کرده و درون ظرف مورد نظر من قرار می دهیم. حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا لاهماجون ها کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید به دلیل نازک بودن خمیر، مواد میانی پخته می شود.

مرحله نهم

در نهایت به دلخواه مقداری پیاز خلالی، جعفری و کاهو خرد شده روی لاهماجون ها ریخته سپس لاهماجون را به صورت قاضی رول می کنیم. حالا مقداری آب لیمو ترش تازه روی لاهماجون ها ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.

5/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.