طرز تهیه گل کلم شور به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه عصاره بلدرچین، آموزش گام به گام و فوت و فن ها
طرز تهیه عصاره بلدرچین عصاره بلدرچین یکی از ترکیبهای مقوی و پرخاصیت است که معمولا برای تقویت سیستم دفاعی بدن و سلامتی بیمار …
طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کوکی پسته کوکی پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خوش …
طرز تهیه مربای کیوی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مربای کیوی مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه …
طرز تهیه گل کلم شور
گل کلم شور یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گل کلم شور در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم گل کلم شور | |
گل کلم | ۵۰۰ گرم |
خیار بوته ای | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
آب | ۲ لیوان |
سرکه | ½ لیوان |
نمک | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
ترخون و مرزه خشک | به مقدار کافی |
تخم گشنیز | به مقدار کافی |
طرز تهیه گل کلم شور
مرحله اول
برای تهیه گل کلم شور خوشمزه در ابتدای کار سرکه را به همراه آب و نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت بر می داریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم مخلوط سرکه کاملا خنک شود، سپس گل کلم را به ابعاد درشت خرد کرده و به همراه هویج، ساقه کرفس، خیار بوته ای و فلفل سبز می شوییم و روی دستمال پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند.
مرحله سوم
توجه داشته باشید تمام مواد ترشی کاملا خشک و بدون رطوبت باشند، در غیر این صورت ترشی کپک می زند. حالا تمام سبزیجات را به غیر از فلفل سبز به ابعاد درشت کرده و درون یک ظرف درب دار می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا برای طعم بهتر ترشی مقداری نمک، ترخون و مرزه خشک به ظرف اضافه کرده، سپس مخلوط سرکه خنک شده را درون ظرف روی مواد ترشی می ریزیم. در ادامه درب ترشی را محکم می بندیم تا هوا درون ظرف نفوذ نکند.
مرحله پنجم
هوا رسیدن به ترشی باعث کپک زدن آن می شود. در ادامه ترشی را به مدت ۲ هفته در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا برسد و پس از آن به مدت ۳ هفته درون یخچال قرار می دهیم تا ترشی کاملا برسد. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh