مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری مخصوص با طعم بی نظیر

طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری مخصوص با طعم بی نظیر

طرز تهیه کباب انگشتی کباب انگشتی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش …

طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بورک سیب زمینی بورک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست …

طرز تهیه آش جو مجلسی

طرز تهیه آش جو اصفهانی طرز تهیه آش جو پرک طرز تهیه آش جو مجلسی طرز تهیه آش جو بدون سبزی طرز تهیه آش جو تصویری طرز تهیه آش جو دونفره طرز تهیه آش جو با عدس طرز تهیه آش جو با کشک

آش جو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که معمولا در مناسب ها و دورهمی ها تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش جو مجلسی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی آشی۵۰۰ گرم
جو پوست کنده۱ پیمانه
برنج نیم دانه½ پیمانه
عدس½ پیمانه
سیر۴ حبه
نعناع خشک۲ قاشق سوپ خوری
نخود۱ پیمانه
پیاز۳ عدد بزرگ
عصاره گوشت۲ عدد
لوبیا چیتی۱ پیمانه
کشک۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش جو مجلسی

مرحله اول

برای تهیه آش جو خوشمزه ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند تا نفخ شان برطرف شود. جو را هم به همین صورت باید از حداقل ۳ ساعت قبل بخیسانیم.

مرحله دوم

بهتر است برنج را نیز درون کاسه ای جداگانه از یک ساعت قبل بخیسانیم تا نرم شود. برای شروع نخود و لوبیا را آبکشی می کنیم و به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند.

مرحله سوم

در این مرحله برنج و جو را نیز پس از آبکشی درون یک قابلمه بزرگ می ریزیم، سپس ۶ لیوان آب اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به طور کامل بپزد و جو لعاب بیندازد.

مرحله چهارم

حالا پیازها را به صورت خلالی یکدست و نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود،

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز طلایی شد، آنرا یک سمت تابه جمع می کنیم، سپس سیر را به صورت خلالی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر را هم حدود یکی دو دقیقه  تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به سیر و پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت نخود و لوبیا، عدس را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه از اضافه کردن عدس، ترکیب نخود، لوبیا و عدس را به همراه عصاره گوشت به قابلمه حاوی جو و برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت با هم بپزند. بعد از گذشت یک ساعت پیاز داغ و سیر داغ را اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا ۳۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم، سپس سبزی آش را خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. در ادامه باید آش را هر چند دقیقه یک بار مخلوط کنیم تا ته نگیرد. در همین حین نعناع خشک را با کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.

مرحله نهم

زمانی که آش به غلظت مورد نظرمان رسید، نعناع خشک را به همراه مقداری کشک به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آش جا بیفتد. زمانی که آش جا افتاد، آنرا درون ظرف می کشیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.

1/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.