طرز تهیه رولت مرغ ساده و بسیار شیک با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت مرغ ساده

طرز تهیه رولت مرغ ساده خوشمزه ترین رولت مرغ طرز تهیه رولت مرغ با پنیر پیتزا طرز تهیه رولت مرغ شکم پر بدون فر طرز تهیه رولت مرغ شکم پر بفرمایید شام طرز تهیه رولت مرغ و جعفری فیلم طرز تهیه رولت مرغ طرز تهیه رولت مرغ سوخاری

رولت مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار شیک بین المللی است که برای پذیرایی در مجالس و مهمانی های بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
زرشک۲ قاشق غذاخوری
هویج آبپز۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
مواد لازم سس
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه رولت مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه رولت مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مخلوط مرغ را درون میکسر یا چرخ گوشت می ریزیم و میکس می کنیم. توجه داشته باشید که برای خشک نشدن رولت بهتر است از ترکیب گوشت ران و سینه مرغ استفاده شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت مرغ را پس از میکس کردن درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز و سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفته آب اضافی شان به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم و مواد را با قاشق یا دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شده و حالتی چسبناک پیدا کنند.

مرحله چهارم

در این مرحله یک لایه پلاستیک روی سطح کار پهن می کنیم، سپس روی پلاستیک را با روغن مایع به خوبی چرب می کنیم. در ادامه دستانمان را چرب می کنیم و مایه رولت را به صورت یکدست روی سطح پلاستیک پهن می کنیم.

مرحله پنجم

حالا جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه زرشک و هویج در وسط مایه رولت قرار می دهیم. در ادامه با کمک پلاستیک مایه رولت را به صورت رول جمع می کنیم و آنرا به خوبی فشرده می کنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا رولت مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان رولت مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رولت را از بین پلاستیک خارج کرده و درون تابه قرار می دهیم. حالا باید رولت را هر چند لحظه یک بار بچرخانیم تا به صورت یکدست سرخ شود. در حین سرخ شدن رولت به سراغ آماده کردن سس می رویم.

مرحله هشتم

برای تهیه سس رولت، ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله نهم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله دهم

حالا ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد، سس را به تابه حاوی رولت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم رولت به مدت ۳۰ دقیقه درون سس بماند تا به طور کامل مغز پخت شود.

مرحله یازدهم

پس از اینکه سس غلیظ شد و رولت به کامل پخت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه رولت را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به صورت دلخواه برش می زنیم، سپس باقیمانده سس را روی رولت می ریزیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 21 مهر 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد امتیاز: 7

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.