مطالب پر بازدید
طرز تهیه چیز کیک کاراملی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک کاراملی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک کاراملی چیز کیک کاراملی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست …

طرز تهیه بستنی مگنوم، تو خونه به روش بازاری درستش کن!

طرز تهیه بستنی مگنوم، تو خونه به روش بازاری درستش کن!

طرز تهیه بستنی مگنوم بستنی مگنوم یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و لذیذ است که از سه لایه مختلف، بستنی شکلاتی، روکش شکلاتی …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه ماقوت بستنی

طرز تهیه ماقوت بستنی , دستور پخت ماقوت بستنی زعفرانی

ماقوت بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماقوت بستنی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم ماقوت بستنی
شیر۲٫۵ لیوان
شکر½ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
گلاب½ لیوان
بستنی لیوانی۲ عدد
آب سرد½ لیوان

طرز تهیه ماقوت بستنی

مرحله اول

برای تهیه ماقوت و بستنی خوشمزه در ابتدای کار شیر و شکر را به همراه نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا نشاسته ذرت و شکر درون شیر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه آب سرد درون یک کاسه مخلوط کرده و هم می‌ زنیم تا بافت اسفنجی پیدا کند.

مرحله سوم

در این مرحله پودر ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا شفاف شود. در ادامه بستنی و گلاب را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا ژلاتین خنک شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود، سپس قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه دسر را درون قالب می ریزیم و قالب را درون یخچال می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم دسر به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و دسر را از آن جدا می کنیم، سپس به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.