طرز تهیه ماقوت بستنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ماقوت بستنی
ماقوت بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماقوت بستنی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ماقوت بستنی | |
شیر | ۲٫۵ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
گلاب | ½ لیوان |
بستنی لیوانی | ۲ عدد |
آب سرد | ½ لیوان |
طرز تهیه ماقوت بستنی
مرحله اول
برای تهیه ماقوت و بستنی خوشمزه در ابتدای کار شیر و شکر را به همراه نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا نشاسته ذرت و شکر درون شیر کاملا حل شوند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه آب سرد درون یک کاسه مخلوط کرده و هم می زنیم تا بافت اسفنجی پیدا کند.
مرحله سوم
در این مرحله پودر ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا شفاف شود. در ادامه بستنی و گلاب را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا ژلاتین خنک شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود، سپس قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه دسر را درون قالب می ریزیم و قالب را درون یخچال می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم دسر به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و دسر را از آن جدا می کنیم، سپس به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- atiehnik