مطالب پر بازدید
طرز تهیه ساندویچ تانتونی گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ تانتونی گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ تانتونی گوشت ساندویچ تانتونی گوشت یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه حلوا اوماج به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا اوماج به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا اوماج حلوا اوماج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و پرطرفدار استان های آذربایجان است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه همبرگر مرغ

طرز تهیه همبرگر مرغ تصویری طرز تهیه همبرگر مرغ و سویا طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ طرز تهیه همبرگر مرغ آپارات طرز تهیه همبرگر مرغ دونفره طرز تهیه همبرگر مرغ رستورانی طرز تهیه همبرگر مرغ چرخ کرده طرز تهیه همبرگر مرغ رژیمی

همبرگر مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فست فودی است که بین سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
پودر سوخاری۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار کافی
مواد لازم سس قارچ
قارچ۲۰۰ گرم
شیر۱ فنجان
پنیر پارمسان۲ قاشق غذاخوری
کره۲۰ گرم
نمک و فلفل قرمربه مقدار کافی

طرز تهیه همبرگر مرغ

مرحله اول

برای تهیه همبرگر مرغ خوشمزه در ابتدای کار ران و سینه مرغ را به قطعات کوچک تر خرد کرده و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم، سپس پیاز و سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود.

مرحله دوم

حالا پیاز و سیر رنده شده را به همراه پودر سوخاری، سس خردل و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کرده و با دست به خوبی ورز می دهیم تا مواد همبرگر ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا یک تابه گریل روی حرارت ملایم گذاشته و درون آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس از مواد همبرگر به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و به شکل گرد فرم می دهیم و درون تابه گریل می چینیم.

مرحله چهارم

در ادامه اجازه می دهیم یک طرف همبرگر کاملا سرخ و گریل شده، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ و گریل شود. حالا به سراغ درست کردن سس قارچ می رویم، برای این منظور قارچ ها را می شویم.

مرحله پنجم

در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا کره را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملا ذوب شود و قارچ را به تابه می افزاییم، سپس حرارت را زیاد می کنیم.

مرحله ششم

زمانی که قارچ کاملا سرخ شد، شیر را به همراه پنیر پارمزان و مقداری نمک و فلفل قرمز به تابه اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا سس قارچ را روی نان همبرگر می ریزیم.

مرحله هفتم

در ادامه ۱ قرص همبرگر روی نان گذاشته و به دلخواه با کاهو، پیاز، گوجه فرنگی و خیار شور روی آنرا می پوشانیم و مجددا ۱ لایه نان همبرگر روی آن گذاشته و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.