مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد تن ماهی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد تن ماهی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد تن ماهی سالاد تن ماهی از سالادهایی محسوب می شود که می توانیم آنرا به عنوان یک وعده غذایی کامل …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه لوبیا کباب، غذای متفاوت و لذیذ به روش گیلانی!

طرز تهیه لوبیا کباب، غذای متفاوت و لذیذ به روش گیلانی!

طرز تهیه لوبیا کباب لوبیا کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که طعمی فوق العاده دارد این غذای …

طرز تهیه چلو دیزی

طرز تهیه چلو دیزی , دستور پخت دیزی پلو

چلو دیزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چلو دیزی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه
برنج۳ پیمانه
چوب دارچینبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
پودرکاری، پودر دارچین و پودر زعفرانبه مقدار کافی

طرز تهیه چلو دیزی

مرحله اول

برای تهیه چلو دیزی خوشمزه در ابتدای کار لوبیا چشم بلبلی را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ شب درون آب بماند تا خیس بخورد و نفخ آن به حداقل ترین حد ممکن برسد.

مرحله دوم

در ادامه پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر کاری و پودر دارچین به آن می افزاییم.

مرحله سوم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه گوشت گوسفندی را درون قابلمه گذاشته و تا زمانی که تغییر رنگ پیدا کند به تفت دادن ادامه می دهیم، سپس چوب دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه به اندازه ای که روی گوشت را کاملا بپوشاند به قابلمه آب اضافه کرده، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می‌ دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت کاملا پخته و نرم شود. حالا لوبیا چشم بلبلی را آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه لوبیا را درون یک قابلمه حاوی آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا لوبیا کاملا پخته و نرم شود، سپس برنج را می شوییم و به همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم تا خیس بخورد.

مرحله ششم

زمانی که گوشت و لوبیا کاملا پخته شدند، گوشت را از قابلمه جدا کرده و برنج آبکشی شده را به آن می افزاییم. حالا لوبیا پخته شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم آب اضافی درون قابلمه کاملا تبخیر شود.

مرحله هفتم

زمانی که آب اضافی درون قابلمه تبخیر شد، وسط برنج را گود کرده، سپس گوشت ها را درون آن می چینیم و با برنج های اطراف روی گوشت را می پوشانیم. حالا مقداری پودر دارچین و پودر زعفران روی برنج می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته، سپس قابلمه را روی آن قرار می دهیم و درب آنرا با دم کنی می پوشانیم. در ادامه اجازه می دهیم چلو دیزی به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. نوش جان.

3/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.