مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک لوبیا گرم به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم خوراک لوبیا گرم یکی از انواع خوراک های خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی …

طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت و طعمی بی نظیر

طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت و طعمی بی نظیر

طرز تهیه تاس کباب ساده تاس کباب از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی درست می …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه مک اند چیز

طرز تهیه مک اند چیز با خامه طرز تهیه مک اند چیز با مرغ طرز تهیه مک اند چیز با فر طرز تهیه مک اند چیز پنیری طرز تهیه مک اند چیز با سوسیس طرز تهیه مک اند چیز با شیر طرز تهیه مک اند چیز رستورانی طرز تهیه مک اند چیز بدون خامه

مک اند چیز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فست فودی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مک اند چیز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
آرد۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شیر۱ پیمانه
پاستا فرمی۱ کیلوگرم
ترکیب پنیر چدار و موزارلابه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه مک اند چیز

مرحله اول

برای تهیه مک اند چیز خوشمزه در ابتدای کار سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته کره را به آن می افراییم. حالا پیاز خرده شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

زمانی که پیاز سبک و شیشه ای شد، سیر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آدویه ها گرفته شود. حالا آرد را درون تابه الک می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه مواد را به خوبی هم می زنیم تا ترکیب شوند، سپس شیر و خامه را کم کم به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا گلوله های آرد باز شوند. حالا پنیر خامه ای را به قابلمه اضافه کرده تا پنیر درون سس حل شود.

مرحله چهارم

در ادامه پنیر موزارلا را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا سس کمی غلیظ شود. در این فاصله یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس ماکارونی را به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم ماکارونی به خوبی پخته و نرم شود، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا ماکارونی پخته شده را به قابلمه حاوی سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس پس از گذشت ۱ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا یک ظرف مقاوم در برابر حرارت فر انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله نصف مقدار ماکارونی را درون ظرف ریخته و روی آنرا با مقداری پنیر می پوشانیم، سپس مجددا به همین ترتیب ادامه می دهیم و روی مواد را با پنیر پیتزا کاور می کنیم. حالا ظرف را درون فر می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم مک اند چیز درون فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا ذوب شده و روی آن طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت مک اند چیز را به همراه جعفری ساطوری شده تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.