طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه پفکی طرز تهیه شیرینی لطیفه دونفره طرز تهیه شیرینی لطیفه آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرینی لطیفه با مایکروفر فیلم طرز تهیه شیرینی لطیفه بدون فر طرز تهیه شیرینی لطیفه رنگی طرز تهیه شیرینی لطیفه بدون فر عکس شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی لطیفه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی لطیفه
شکر۱۲۰ گرم
آرد۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت۱۵ گرم
بکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
خامه قنادی۲۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی لطیفه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی لطیفه ساده ابتدا تخم مرغ ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا به خوبی خنک شوند، سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر را داخل یک کاسه مناسب با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را از فریزر خارج می کنیم، سپس زرده و سفیده هایشان را از هم جدا می کنیم. در ادامه سفیده های تخم مرغ را درون یک کاسه تمیز و کاملا خشک می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا فرم بگیرند.

مرحله سوم

حالا نصف شکر را کم کم به سفیده اضافه کرده و در همین حین با همزن مخلوط می کنیم تا سفیده تخم مرغ کاملا سفید شود و در صورت برگرداندن کاسه، بیرون نریزد. برای اینکه سفیده فرم خودش را حفظ کند، بهتر است کمی پودر کرم تارتار به آن اضافه کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان سفید شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به کاسه می افزاییم.

مرحله پنجم

در حین اضافه کردن سفیده تخم مرغ، مواد را با لیسک به آرامی ار یک سمت مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را در چند مرحله اضافه کرده و مجددا با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی کاملا یکدست و منسجم شود.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس فن فر را روشن می کنیم و اجازه می دهیم فر به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و کاغذ روغنی را نیر کمی چرب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مایه شیرینی را درون قیف می ریزیم و روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم. در ادامه روی شیرینی ها کمی پودر قند می پاشیم و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها طلایی شده و به طور کامل بپزند.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که برای اینکه مایه شیرینی شل نشود، بهتر است مراحل تهیه شیرینی را پشت سر هم و بدون تلف کردن وقت انجام دهیم. پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، آنها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله نهم

در حین خنک شدن شیرینی ها، خامه قنادی را به خوبی هم می زنیم تا حجیم شود و فرم بگیرد. در ادامه بین هر دو شیرینی به مقدار دلخواه خامه می ریزیم و آنها را به هم می چسبانیم. برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانیم از پودر پسته استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.