طرز تهیه حلوای به ساده

طرز تهیه حلوای به ساده طرز تهیه حلوای به گیلان به خانه بر می گردیم

حلوای به یکی از انواع حلواهای میوه ای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای به ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوای به
 پوره به۶۰۰ گرم
شکر۱ لیوان
نشاسته گل۴ قاشق غذاخوری پر
مغز گردو¾ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر گل½ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای به ساده

مرحله اول

برای تهیه حلوای به ابتدا باید پوره به را آماده کنیم، برای این منظور به ها را پوست گرفته و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه به را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه به رنده شده به طور کامل پخت و آب درون قابلمه کشیده شد، پوره به آماده است. البته برای اینکه پوره کاملا یکدست باشد، می توانیم آنرا درون میکسر بریزیم و میکس کنیم. در ادامه پوره به را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حلا شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و با پوره به ترکیب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس نشاسته گل را به همراه ۱ لیوان داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا نشاسته به طور کامل حل شود.

مرحله چهارم

در این مرحله نشاسته را به قابلمه حاوی پوره به اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نشاسته با حرارت بسیار ملایم بپزد و خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید کم باشد تا خامی نشاسته به طور کامل گرفته شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه پوره به غلیظ شد و رنگش تغییر کرد، پودر هل را به همراه پودر گل و نصف مغز گردوی خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شوند. در همین حین ژلاتین را آماده می کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم اسفنجی شود، سپس ظرف را به روش بن ماری روی حرارت بخار آب قرار می دهیم و مخلوط می کنیم تا ژلاتین به طور کامل حل شود.

مرحله هفتم

در این مرحله ژلاتین را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا غلیظ شوند. زمانی که رد قاشق روی حلوا باقی بماند، یعنی آماده است. در ادامه یک ظرف پیرکس را از ۱۰ دقیقه قبل درون فریزر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

ظرف را پس از اینکه خنک شد، از فریزر خارج می کنیم، سپس نصف حلوا را درون ظرف می ریزیم. در ادامه مغز گردوهای باقیمانده را روی حلوا می چینیم. در ادامه باقیمانده حلوا را درون ظرف می ریزیم و آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله ظرف حاوی حلوا را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا حلوا به طور کامل منسجم شده و خودش را بگیرد. در ادامه حلوا را از یخچال خارج می کنیم، سپس به صورت دلخواه برش می زنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.