طرز تهیه پاستا پنه آلفردو ساده و رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو ساده و رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو رستورانی پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب ایتالیایی است که امروزه در میان ایرانیان نیز …

طرز تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ رست بیف ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و نوستالوژیک دهه شصت است که با طعم های …

طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ پیتزا قارچ و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ایتالیایی است که با رسپی های بسیار …

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده خانگی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ با هویج و فلفل دلمه طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریشی طرز تهیه چلو مرغ تزیین زرشک پلو با مرغ نذری فوت و فن زرشک پلو با مرغ ادویه زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای 4 نفر

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. زرشک پلو مانند غذا های مثل کباب کوبیده، جوجه کباب و … به عنوان یک غذای مجلسی محسوب می ‌شود که برای پذیرایی در مراسم های مهم استفاده می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
زرشک۱ پیمانه
کره۲۵ گرم
سینه یا ران مرغ۴ تکه
آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص ابتدا مرغ ها را آماده می کنیم. برای این منظور ابتدا مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم، سپس روی تکه های گوشت مرغ می مالیم.

مرحله دوم

حالا گوشت مرغ را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا طعم ادویه ها را جذب کند. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله سوم

سپس تکه های مرغ را داخل آن قرار می‌ دهیم.هر سمت تکه های مرغ را بین ۷ تا ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم تا کاملاً طلایی شوند. در ادامه داخل یک قابلمه ‌مناسب پیاز نگینی خرد شده و سیر خرد شده را می‌ ریزیم‌. سپس با کمی روغن، تفت می‌ دهیم تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه سیر و پیاز سبک و شفاف شدند، ادویه‌ها را به همراه نمک و رب گوجه فرنگی اضافه می‌ کنیم و به خوبی تفت می‌ دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی به خوبی باز شود، سپس در آخر تکه های مرغ را داخل قابلمه می‌ چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به اندازه دو الی سه لیوان آب جوش داخل قابلمه می‌ ریزیم به حدی که آب به اندازه ۲ بند انگشت روی مرغ ها را بگیرد و آبلیمو را هم اضافه می ‌کنیم و ۲ ساعت زمان می ‌دهیم با حرارت ملایم بپزد و سس آن غلیظ شود.

مرحله ششم

حالا ۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن شعله، زعفران دم کرده را به مرغ اضافه می‌ کنیم. زرشک شسته شده را داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت می ‌دهیم و بعد شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می ‌دهیم تا شکر کاراملی شود.

مرحله هفتم

در آخر یک قاشق زعفران دم کرده اضافه می ‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می ‌دهیم. برنج هم بصورت آبکشی دم می ‌گذاریم. در آخر برنج را در ظرف سرو می‌ کشیم و زرشک را روی برنج تزیین می ‌کنیم. مرغ را هنگام سرو هم می‌ توانیم همراه سس آن و هم جدا داخل ظرف بریزیم‌.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.