طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده با طعم فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه پنیر خانگی ساده و فوری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پنیر خانگی پنیر خانگی یکی از انواع فراورده های لبنی است که با رسپی های مختلفی درست می شود. پنیر از …
طرز تهیه دختر لوس به روش گیلانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دختر لوس دختر لوس یکی از انواع غذاهای معروف گیلانی است که با ترکیب اصلی سیر، گوجه فرنگی و بادمجان کباب …
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده
زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. زرشک پلو مانند غذا های مثل کباب کوبیده، جوجه کباب و … به عنوان یک غذای مجلسی محسوب می شود که برای پذیرایی در مراسم های مهم استفاده می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زرشک | ۱ پیمانه |
کره | ۲۵ گرم |
سینه یا ران مرغ | ۴ تکه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده
مرحله اول
برای تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص ابتدا مرغ ها را آماده می کنیم. برای این منظور ابتدا مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم، سپس روی تکه های گوشت مرغ می مالیم.
مرحله دوم
حالا گوشت مرغ را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا طعم ادویه ها را جذب کند. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.
مرحله سوم
سپس تکه های مرغ را داخل آن قرار می دهیم.هر سمت تکه های مرغ را بین ۷ تا ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم تا کاملاً طلایی شوند. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب پیاز نگینی خرد شده و سیر خرد شده را می ریزیم. سپس با کمی روغن، تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه سیر و پیاز سبک و شفاف شدند، ادویهها را به همراه نمک و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی به خوبی باز شود، سپس در آخر تکه های مرغ را داخل قابلمه می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله به اندازه دو الی سه لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم به حدی که آب به اندازه ۲ بند انگشت روی مرغ ها را بگیرد و آبلیمو را هم اضافه می کنیم و ۲ ساعت زمان می دهیم با حرارت ملایم بپزد و سس آن غلیظ شود.
مرحله ششم
حالا ۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن شعله، زعفران دم کرده را به مرغ اضافه می کنیم. زرشک شسته شده را داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت می دهیم و بعد شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا شکر کاراملی شود.
مرحله هفتم
در آخر یک قاشق زعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم. برنج هم بصورت آبکشی دم می گذاریم. در آخر برنج را در ظرف سرو می کشیم و زرشک را روی برنج تزیین می کنیم. مرغ را هنگام سرو هم می توانیم همراه سس آن و هم جدا داخل ظرف بریزیم.
- منبع :
- alimaghsoudlou2021