طرز تهیه زرشک پلو با مرغ با طعم فوق العاده خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده خانگی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ با هویج و فلفل دلمه طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریشی طرز تهیه چلو مرغ تزیین زرشک پلو با مرغ نذری فوت و فن زرشک پلو با مرغ ادویه زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای 4 نفر

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. زرشک پلو مانند غذا های مثل کباب کوبیده، جوجه کباب و … به عنوان یک غذای مجلسی محسوب می ‌شود که برای پذیرایی در مراسم های مهم استفاده می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ، ابتدا مرغ‌ها را با ادویه و روغن مزه‌دار کرده و سرخ می‌کنیم. سپس پیاز، سیر و رب گوجه‌فرنگی را تفت داده و مرغ‌ها را با آب و آبلیمو می‌پزیم. در پایان، زعفران و زرشک را به غذا اضافه کرده و با برنج سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
زرشک۱ پیمانه
کره۲۵ گرم
سینه یا ران مرغ۴ تکه
آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده

مرحله ۱: آماده‌سازی و طعم‌دار کردن مرغ

برای تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص ابتدا مرغ ها را آماده می کنیم. برای این منظور ابتدا مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم، سپس روی تکه های گوشت مرغ می مالیم.

مرحله ۲: استراحت دادن به مرغ و داغ کردن روغن

حالا گوشت مرغ را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا طعم ادویه ها را جذب کند. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله ۳: سرخ کردن مرغ و تفت دادن پیاز و سیر

سپس تکه های مرغ را داخل آن قرار می‌ دهیم.هر سمت تکه های مرغ را بین ۷ تا ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم تا کاملاً طلایی شوند. در ادامه داخل یک قابلمه ‌مناسب پیاز نگینی خرد شده و سیر خرد شده را می‌ ریزیم‌. سپس با کمی روغن، تفت می‌ دهیم تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله ۴: افزودن ادویه و رب گوجه به مخلوط پیاز و سیر

بعد از اینکه سیر و پیاز سبک و شفاف شدند، ادویه‌ها را به همراه نمک و رب گوجه فرنگی اضافه می‌ کنیم و به خوبی تفت می‌ دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی به خوبی باز شود، سپس در آخر تکه های مرغ را داخل قابلمه می‌ چینیم.

مرحله ۵: اضافه کردن آب و پختن مرغ با حرارت ملایم

در این مرحله به اندازه دو الی سه لیوان آب جوش داخل قابلمه می‌ ریزیم به حدی که آب به اندازه ۲ بند انگشت روی مرغ ها را بگیرد و آبلیمو را هم اضافه می ‌کنیم و ۲ ساعت زمان می ‌دهیم با حرارت ملایم بپزد و سس آن غلیظ شود.

مرحله ۶: افزودن زعفران به مرغ و تفت دادن زرشک

حالا ۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن شعله، زعفران دم کرده را به مرغ اضافه می‌ کنیم. زرشک شسته شده را داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت می ‌دهیم و بعد شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می ‌دهیم تا شکر کاراملی شود.

مرحله ۷: آماده‌سازی برنج و سرو زرشک پلو با مرغ

در آخر یک قاشق زعفران دم کرده اضافه می ‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می ‌دهیم. برنج هم بصورت آبکشی دم می ‌گذاریم (آموزش برنج آبکش). در آخر برنج را در ظرف سرو می‌ کشیم و زرشک را روی برنج تزیین می ‌کنیم. مرغ را هنگام سرو هم می‌ توانیم همراه سس آن و هم جدا داخل ظرف بریزیم‌.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 24 مهر 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد امتیاز: 37

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.