طرز تهیه کیک هویج ساده به روش خانگی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک هویج ساده
کیک هویج یکی از انواع کیک ها خوشمزه خانگی است که با دستورها و مواد متنوعی مانند دارچین، گردو و … درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کیک هویج ساده | |
آرد قنادی | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
هویج رنده شده | ۴۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۳ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۱٫۵ پیمانه |
گردو (اختیاری) | ۱ پیمانه |
شکر | ۲ پیمانه |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک هویج ساده
مرحله اول
برای تهیه کیک هویج ساده ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک به طور کامل پوشش داده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله شکر را به همراه تخم مرغ و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان کرمی شود، سپس روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر دارچین در یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک مرتبه الک می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم.
مرحله چهارم
در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست شوند و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، در صورت تمایل گردوها را در آرد می غلطانیم، سپس به کاسه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله هویج رنده شده را اضافه می کنیم و مواد را با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله ششم
در مرحله پایانی قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را تست می کنیم و در صورتی که پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.
- منبع :
- mfoods2