طرز تهیه نان بازلاما به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان بازلاما به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان بازلاما نان بازلاما از نان های سنتی کشور ترکیه محسوب می شود که معمولا به همراه وعده های ناهار یا …

طرز تهیه کیک هویج ساده

طرز تهیه کیک هویج و دارچین طرز تهیه کیک هویج ساده بدون گردو طرز تهیه کیک هویج آمریکایی طرز تهیه کیک هویج برای 8 نفر طرز تهیه کیک هویج بدون فر طرز تهیه کیک هویج با ماست طرز تهیه کیک هویج در قابلمه فیلم طرز تهیه کیک هویج ساده

کیک هویج یکی از انواع کیک ها خوشمزه خانگی است که با دستورها و مواد متنوعی مانند دارچین، گردو و … درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج ساده
آرد قنادی۴۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
هویج رنده شده۴۰۰ گرم
بکینگ پودر۳ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۱٫۵ پیمانه
گردو (اختیاری)۱ پیمانه
شکر۲ پیمانه
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هویج ساده

مرحله اول

برای تهیه کیک هویج ساده ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک به طور کامل پوشش داده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را به همراه تخم مرغ و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان کرمی شود، سپس روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر دارچین در یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک مرتبه الک می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست شوند و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، در صورت تمایل گردوها را در آرد می غلطانیم، سپس به کاسه می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله هویج رنده شده را اضافه می کنیم و مواد را با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.

مرحله ششم

در مرحله پایانی قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را تست می کنیم و در صورتی که پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.