طرز تهیه بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی اعظم اصفهان طرز تهیه بریانی اصفهان با جگر سفید طرز تهیه بریانی اصفهان نی نی سایت طرز تهیه بریانی ساده طرز تهیه بریانی اصفهان با گوشت چرخ کرده فوت و فن تهیه بریانی ادویه بریانی اصفهان

بریانی اصفهان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل شهر اصفهان است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بریانی اصفهان در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
گوشت سر دست گوسفند۵۰۰ گرم
دنبه۵۰ گرم
جگر سفید گوسفند۱۰۰ گرم
پیاز۵ عدد
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری سرپر
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
ادویه گوشت و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه بریانی اصفهان

مرحله اول

برای تهیه بریانی اصفهان خوشمزه در ابتدای کار گوشت سر دست گوسفندی را روی به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس به همراه دنبه، ۲ قاشق روغن مایع و ۳ عدد پیاز درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا ۴ لیوان آب به همراه مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه گوشت به قابلمه افزوده و آنرا روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم گوشت کاملا پخته شود و مقدار کمی آب درون قابلمه باقی بماند.

مرحله سوم

در این مرحله جگر سفید را به خوبی شسته و خرد می کنیم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازهای باقی مانده را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب و مابقی روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم جگر کاملا پخته و آب درون قابلمه تمام شود. زمانی که آب درون قابلمه تبخیر شد، اجازه می دهیم جگر سفید کاملا سرخ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم

حالا جگر سفید را درون چرخ گوشت ریخته و در یک کاسه مناسب چرخ می کنیم و کنار می گذاریم. توجه داشته باشید برای درست کردن بریانی اصیل اصفهان، باید از قالب مخصوص بریانی که همانند کفگیر می باشد استفاده کنیم.

مرحله ششم

در صورت نبود قالب می توانیم از یک تابه کوچک استفاده کنیم. در ادامه گوشت و دنبه پخته شده را به همراه پیاز پخته شده، ۱ قاشق غذاخوری زعفران، نعنای خشک و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و ادویه مخلوط چرخ می کنیم.

مرحله هفتم

حالا تابه مورد نظرمان را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن و آب گوشت درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس مقداری پودر دارچین به تابه اضافه کرده و یک کوفته بزرگ از مایه بریانی بر می داریم.

مرحله هشتم

حالا مایه کوفته را درون تابه گذاشته و با پشت قاشق روی آنرا به خوبی صاف می کنیم و اجازه می دهیم بریانی به خوبی سرخ شود. در ادامه بشقاب سرومان را انتخاب کرده و یک نان سنگک یا نان تنوری روی آن قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا مقداری آب گوشت با زعفران دم کرده مخلوط کرده و روی نان می ریزیم تا چرب شود و پس از چند دقیقه زمانی که بریانی سرخ شد، تابه را از روی حرارت برداشته و بریانی را روی نان بر می‌گردانیم، سپس مقداری دارچین روی آن می پاشیم.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری جگر سفید چرخ شده کنار بریانی ریخته و یک نان دیگر روی آن قرار می دهیم تا بریانی گرم باقی بماند. در نهایت بریانی را به همراه سبزی خوردن، لیمو ترش تازه و پیاز سرو می کنیم نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.